Vegetarische ontdekkingsreis bij Goldfinch Brasserie in Amsterdam

0

Groenten en kruiden spelen van maandag 11 maart tot donderdag 11 april de hoofdrol bij Goldfinch Brasserie in hotel Waldorf Astoria Amsterdam. Laat je door executive chef Sidney Schutte verleiden tot een culinaire, vegetarische ontdekkingsreis van drie of vier gangen. Van 11 maart tot 11 april serveert Goldfinch Brasserie in Amsterdam een gastronomisch vegetarisch menu van drie of vier gangen.

Sidney Schutte

De gerechten zijn van de hand van tweesterrenchef Sidney Schutte, die in Waldorf Astoria Amsterdam (ook) verantwoordelijk is voor Spectrum (voorheen Librije’s Zusje).Sidney is bekend om zijn aandacht voor groente en vegetarische gerechten. Het menu dat een maand wordt geserveerd, is speciaal ontwikkeld voor die periode.Goldfinch Brasserie huisvest naast de binnentuin van Waldorf Astoria Amsterdam en is zeven dagen per week geopend. Voor de brasserie wordt receptuur ontwikkeld met een eigen signatuur. Op de menukaart worden deze signatuurgerechten gecombineerd met klassiekers met een moderne twist en favorieten uit de internationale keuken.

Herengracht

Waldorf Astoria Amsterdam is gevestigd aan de Herengracht, in zes voormalige patriciërshuizen uit de zeventiende en achttiende eeuw.Het hotel beschikt over 93 kamers en suites, monumentale zalen, een binnentuin, de Guerlain Spa en tweesterrenrestaurant Spectrum.

Dit bericht verscheen voor het eerst op de website van ChefsFriends.nl. Meer berichten van ChefsFriends.nl bekijken?! Klik dan hier voor meer nieuwsberichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in