Van Leeuwen opent pop-up vegan ijssalon in Amsterdam

0

Van Leeuwen opent in de JuiceBrothers kiosk aan de Admiraal de Ruyterweg in de hoofdstad een tijdelijke vegan ijssalon. Naast het Van Leeuwen ijs kunnen klanten ook terecht voor de sappen van JuiceBrothers.

Sinds 2017 is Van Leeuwen, dat in New York en Los Angeles vestigingen heeft, een samenwerking met JuiceBrothers gestart. Het ijs wordt inmiddels in de vestigingen van JuiceBrothers aan de Raamsteeg en het Haarlemmerplein verkocht en deze zomer zal het ijs ook in de kiosk aan de Admiraal de Ruyterweg worden verkocht.

De kiosk aan de Admiraal de Ruyterweg wordt daarvoor omgebouwd naar een Van Leeuwen ijskraam. Van Leeuwen vegan ijs wordt onder andere gemaakt met huisgemaakte cashewmelk, biologische kokosmelk, biologische extra vierge kokosolie, biologische rietsuiker en pure cacaoboter. Het ijs is daarmee volledig lactosevrij en veganistisch, wat naadloos aansluit op de producten van JuiceBrothers. Het ijs wordt in verschillende smaken aangeboden, waaronder Cherry, Banana Walnut, Cookie en Pistache.

BRON: Vakblad @FoodClicks