Soenil Bahadoer Chef van het jaar Gault & Millau 2020

0

Gault&Millau Nederland heeft maandag 2 december de culinaire gids voor 2020 gepresenteerd. Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen is uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Sascha Speckemeier van Spectrum in Amsterdam won de award die hoort bij de titel Gastheer van het Jaar. Een overzicht van alle winnaars.

De culinaire gids Gault&Millau Nederland wordt uitgegeven door Godfried van der Lugt. De editie voor 2020 is maandag 2 december gelanceerd in De Kromhouthal in Amsterdam.

Awards

Rondom de lancering van de gids zijn diverse awards uitgereikt, dit is het overzicht.
Chef van Jaar: Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen
Jonge Topchef van het Jaar: Thijs Meliefste van Meliefste in Wolphaartsdijk
Gastheer van het Jaar: Sascha Speckemeier van Spectrum in Amsterdam
Sommelier van het Jaar: Yoshiko Takayama van Amarone in Rotterdam
Wijnkaart van het Jaar: Zarzo in Eindhoven
Prijs-Plezier Award: Zoldering in Amsterdam
Cocktailbar van het Jaar: Pulitzer’s Bar in Amsterdam
Dessert van het Jaar: Kaagman & Kortekaas in Amsterdam
Ontdekking van het Jaar: Zoë Jonker van Sal do Mar in Rhenen
Terras van het Jaar: De Steenen Tafel in Arnhem
POP van het Jaar (afkorting van populair, dat staat voor een selectie van toegankelijke en trendy adressen waar het concept en de beleving centraal staan): Catch by Sominis in Scheveningen
Aziatisch Restaurant van het Jaar: Nayolie in Voorschoten
Ambachtsman van het Jaar: Dick Soek van Piloersemaborg in Den Ham
Bistronoom van het Jaar: Auberge Jean & Marie in Amsterdam
Beste Groentegerecht: De Nieuwe Winkel in Nijmegen
Lifetime Achievement Award: Toine Hermsen

BRON: Consumentensite ChefsFriends.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in