San Francisco Airport plaatst koffierobots

0

Reizigers en werknemers op de luchthaven San Francisco International Airport hebben de primeur van de koffierobot. Consumenten kunnen hun koffiebestellingen plaatsen via hun mobiele app of op een van de in de buurt geplaatste touchscreens. De keuze bestaat uit cappuccino’s, lattes, verschillende smaakkoffies en theedranken. Het systeem kan tot 100 drankjes per uur maken. ¬†

De koffierobot bewaart drankjes in een afgesloten ruimte totdat de klant arriveert en de bestelling meeneemt. Coffee Haus heeft dan al een sms-bericht naar de besteller gestuurd, zodat deze bij aankomst zijn drankje uit de ruimte kan ontgrendelen.

Volgens Briggo Cofee staan er nu negen machines op verschillende out-of-homelocaties, die per robot iets minder dan vier vierkante meter aan ruimte innemen. De koffierobots werken 24/7 en gaan, volgens schatting, rond de 50.000 dollar omzet per jaar realiseren. Volgens diverse mediaberichten zijn diverse startups in Amerika actief bezig met het ontwikkelen van robots voor baristakwaliteit koffie.

BRON: Vakblad @FoodClicks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in