Samenwerking Douwe Egberts met BP en FC Utrecht

0

Douwe Egberts Professional gaat de komende jaren intensief samenwerken met BP voor de tankstations en met voetbalclub FC Utrecht in een maatschappelijke traject. De samenwerkingsovereenkomsten daarvoor zijn vandaag op de Horecava getekend.

BP en Douwe Egberts werkten al samen voor het aanbod van koffie- en theeproducten op het schap voor thuisgebruik, maar voegen daar nu D.E Ice Coffee aan toe. Met de keuze wil BP meer inspelen op de sterk groeiende vraag naar ice coffee. D.E Ice Coffee komt in twee varianten: D.E Ice Macchiato en D.E Ice Cappuccino.

Hart voor elkaar

Daarnaast gaat de Utrechtse koffiebrander onder het motto ‘Hart voor elkaar’ samenwerken met voetbalclub FC Utrecht. Beide willen zich actief gaan inzetten voor een gezond en gelukkig Utrecht. Daarbij richt de club zich vooral op een gezonde leefstijl bij kinderen en het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. FC Utrecht werkt daarvoor samen met diverse partners: gemeenten, provincie en het regionale bedrijfsleven. Commercieel Directeur FC Utrecht Joost Broerse ““Wij zijn verheugd dat een bedrijf als JDE Professional wil investeren in dit maatschappelijk programma van FC Utrecht. Er wordt onder meer een samenwerking aangegaan op het gebied van het vitaler maken van de regio Utrecht en het tegen gaan van eenzaamheid onder ouderen. Bovendien zal JDE bij thuiswedstrijden aanwezig zijn in onze Provincie Lounge, waar maatschappelijke thema’s uit de regio besproken worden.”

Dit bericht verscheen voor het eerst op de website van Vakblad @FoodClicks. Meer berichten van @FoodClicks bekijken?! Klik dan nu hier voor het allerlaatste nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in