Pop-up store Beerwulf opent in Londen

0

Beerwulf.com, één van Europa’s grootste online bierwinkels heeft tot en met 13 april een Beerwulf pop-up store geopend aan Old Street Underground Station, in Londen.

Beerwulf offline beleven

Met de pop-up store wil Beerwulf consumenten de kans geven om de webshop offline te beleven, zo brengt Beerwulf de Londenaren met de dagelijkse -Brewery of the Day- programmering in contact met de brouwers, zoals Beerwulf online ook doet.

Clicks for bricks

Op Beerwulf.com kun je meer dan 1000 bieren van meer dan 150 brouwers uit meer dan 20 landen vinden. Met een paar klikken stel je een doos met favoriete bieren samen of kies je één van de door Beerwulf voorgeselecteerde packs die binnen 24 uur thuis geleverd worden. Daarnaast huist Beerwulf.com een schat aan craft- en speciaalbiercontent zoals interessante bierweetjes en hun Brewery of the Month – series. Met de pop-up in Londen gaat Beerwulf van ‘clicks naar bricks’ om de Londenaren in hun speciaal ontwikkelde ‘urban beer space’ kennis te laten maken met de wereld van Beerwulf.com.

In Beerwulf’s pop-up in één van Londens drukste metrostations: Old Street in Londen Shoreditch, kunnen craft- en speciaalbierliefhebbers kennismaken met Beerwulf’s brede assortiment, bieren proeven en in de shop direct bestellen. Om de consument en brouwers te verbinden, programmeert Beerwulf iedere avond proeverijen, meet en greets en biertalks van populaire brouwers uit het Beerwulf assortiment.

Beerwulf.com is sinds 2017 online en won twee weken geleden nog de shopping awards; beste starter prijs. En hoewel Beerwulf’s online activiteiten de grootste focus blijven, is deze stap richting fysieke retail een manier voor Beerwulf om persoonlijk kennis te maken met hun consumenten en hen het assortiment, het contact met de brouwers en Beerwulfs passie voor craft-en speciaalbier te laten beleven. Beerwulf is voornemens meer pop-up stores te openen in de UK en andere groeimarkten in Europa.

Join the Wulfpack

Bonny Bentinck, Head of Brand Activation bij Beerwulf: “De beste en lekkerste craft- en speciaalbieren vormen het hart van onze business en een Beerwulf pack is bij uitstek de manier om van bieren te genieten samen met jouw eigen pack; je vrienden, collega’s of familie. Met onze pop-up hebben we getracht een unieke en prachtig ontworpen Beerwulf omgeving te creëren waarin je na je werk met jouw eigen ‘pack’ onze bieren kunt proeven, kopen en de brouwers waar we mee werken kunt ontmoeten.”

BRON: Bierplatform Biernet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in