Okura introduceert afternoon tea

0

Bij Hotel Okura Amsterdam kun je vanaf zaterdag 12 oktober ieder weekeinde genieten van Okura’s afternoon tea. Oosterse en westerse invloeden komen samen en worden gepresenteerd in smaakvolle gangen. Uitbreiden met een glas Champagne? Dat kan! Kies dan voor de royal afternoon tea.

Vanaf 12 oktober kun je iedere zaterdag en zondag bij Hotel Okura Amsterdam terecht voor ‘de leukste én lekkerste middagbesteding’.

Kimono’s

Oosterse en westerse invloeden komen samen in Okura’s afternoon tea en worden in smaakvolle gangen gepresenteerd. Bij iedere gang wordt een bijpassende thee geschonken door serveersters in traditionele kimono’s.De afternoon tea wordt afgetrapt met een amuse en aansluitend worden verschillende hartige delicatessen geserveerd in combinatie met een lichte groene thee. De derde gang bestaat uit een ruime selectie aan zoete lekkernijen. Wil je jouw afternoon tea een extra touche geven, kies dan voor de royal-variant met een glas champagne of een cocktail.

Ieder weekeinde kun je tussen 15.00 en 18.00 uur genieten van de afternoon tea in de lobby van het hotel. De kosten bedragen 38 euro per persoon. Wie kiest voor de royal afternoon tea, betaalt per persoon 49 euro.

BRON: Consumentensite ChefsFriends.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in