Nieuw versconcept KAUAI opent op Utrecht Centraal

0

Het nieuwe versconcept KAUAI opent vanaf augustus geopend en wil een duidelijk alternatief zijn ten opzichte van alle andere horecaformules op Utrecht CS.

KAUAI is een versconcept uit Zuid-Afrika waar de winkelketen 156 locaties en 26 jaar ervaring heeft. De naam is afkomstig van een Hawaïaans eiland, dat met zijn overvloed aan verse producten als inspiratie diende voor het versconcept. De locatie in Utrecht wordt de eerste in Nederland. De ambities van de shopketen reiken verder, er ligt vanuit de huidige masterfranchiseovereenkomst een groeiscenario voor Nederland.

Speciale ontbijtbowls

Het aanbod draait om gezond eten, vers bereid. Alles wordt ter plekke klaargemaakt en is vrij van toevoegingen. Volgens Kim Flinkerbusch, verantwoordelijk voor marketing bij KAUAI, onderscheidt KAUAI zich van andere ‘gezonde concepten’ vooral doordat er geen concessies worden gedaan aan kwaliteit. “Alles is vers en gezond, smaakt goed en geeft energie.” Qua aanbod richt KAUAI zich op alle eetmomenten van ’s morgens tot ’s avonds. Naast smoothies en salades, dus ook speciale ontbijtbowls. Maar ook degene die weinig tijd heeft en de snelle trek wil ledigen, kan terecht voor gemaksproducten zoals een protein bar. Maar dan uiteraard wel een gezonde.

BRON: Vakblad @FoodClicks