NFV Franchise Trofee gewonnen door Vital4Skool

0

Vital4Skool heeft gisteren de prijs voor franchiseformule van het jaar 2019 ontvangen tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). De prijs werd uitgereikt door voorzitter van de NFV Boris van der Ham. 

De NFV Franchise Trofee is een vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging. Een vakjury beoordeelt de genomineerden op diverse criteria, waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. De drie genomineerden dit jaar waren fit20, SNS bank en Vital4Skool. Vital4Skool werd op eerder genoemde criteria als beste beoordeeld.

Voorbeeld

Jury-voorzitter Van der Ham zei over Vital4Skool: “De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt.”. Het juryrapport zelf was vooral te spreken over de organisatie: “Een gepassioneerde organisatie die de ondernemer steunt in administratie, marketing en door coaching de ondernemer verder helpt.”

BRON: Vakblad @FoodClicks