Michiel Deenik opent restaurant The Traveller in Amsterdam

0

Michiel Deenik, eigenaar van de hoofdstedelijke restaurants Visaandeschelde en The Roast Room, opent een nieuw en werelds restaurantconcept.

In het groene hart van de campus van ING in Amsterdam-Zuidoost gaat hij in het najaar van start met The Traveller, geïnspireerd op de liefde voor reizen. The Traveller op de campus van ING in Amsterdam-Zuidoost wordt het derde restaurant van Michiel Deenik.

Reizen

Zijn nieuwste aanwinst moet in het najaar de deuren openen en wordt gerealiseerd in samenwerking met restaurantmanager Neal Valentijn en jeugdvriend Jeroen van Brussel. Het concept is geïnspireerd op hun gedeelde liefde voor reizen en de culinaire ontdekkingstocht die daarbij hoort.

Inspirerende plek

Het restaurant is straks geopend van 7.00 tot 1.00 uur en moet een inspirerende plek zijn voor medewerkers van de campus, studenten, ondernemers, omwonenden en uitgaans- en winkelend publiek.

Menu

Het menu is avontuurlijk, met een mix van traditionele wereldgerechten, bereid volgens moderne kooktechnieken. Ook drankenkaart is met bieren en wijnen uit alle windstreken één grote ontdekkingsreis. Het horecapaviljoen is een ontwerp van Powerhouse Company en wordt ontwikkeld door OVG Real Estate en G&S Vastgoed.

Dit bericht verscheen voor het eerst op de website van ChefsFriends.nl. Meer berichten van ChefsFriends.nl bekijken?! Klik dan hier voor meer nieuwsberichten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in