Lowlander recyclet kerstbomen voor Winter IPA

0

Lowlander komt je kerstboom dit jaar ophalen na de kerst. Ze zullen de naalden van de bomen gebruiken om het Lowander Winter IPA bier te brouwen.

Wordt jouw kerstboom bier?

Na de kerstdagen verdwijnen veel kerstbomen in de versnipperaar of op het vreugdevuur. Maar nu is er een veel leukere bestemming voor je kerstboom beschikbaar, namelijk als ingrediënt voor bier. Lowlander heeft 600 kilo naalden nodig om hun Winter IPA te brouwen. Iedereen kan zijn kerstboom aanmelden om opgehaald te laten worden door Lowlander via: http://lowlander-beer.com/kerstboom-inleveren.

Tree to Table

Om de inzameling, opslag en verwerking van de naalden en bomen mogelijk te maken, lanceert Lowlander na de feestdagen de ‘Tree to Table’ crowdfundingcampagne. De kwaliteit van de naalden moet beschermd worden om er bier van te kunnen brouwen. Om alles te gebruiken zal Lowlander ook een Lowlander Botanical Brut bier gaan brouwen. Een gelimiteerd bruisend champagnebier dat je als eerste kunt kopen als je deelneemt aan de campagne. De rest van de boom zal ook gebruikt worden voor de Tree to Table-editie van de Botanical Brewkitchen pop-up diners. De campagne om bij te dragen aan dit mooie doel vind je op www.crowdaboutnow.nl/campagnes/lowlanderbeer

Dit bericht verscheen voor het eerst op de website van bierplatform biernet.nl. Meer nieuws van biernet.nl bekijken?! Klik dan hier en bekijk het allerlaatste biernieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in