Jaarbeurs en Xandrion starten inkoopsamenwerking

0

Na een marktoriëntatie heeft Jaarbeurs gekozen voor een samenwerking met Xandrion. Door deze inkoopsamenwerking kan Jaarbeurs profiteren van de gezamenlijke inkoopkracht van Compass Group en de ruim 900 deelnemers van het Xandrion inkoopcollectief. Daarnaast wordt kennis gedeeld op het gebied van assortiment- en leveranciersoptimalisatie en marge verhogende programma’s.

“Xandrion is een interessante partner voor Jaarbeurs vanwege haar kennis en kracht op het gebied van inkoopdienstverlening”, aldus Jacqueline Bakker, Directeur Venue & Service van Jaarbeurs. “Met deze samenwerking vertrouwen wij op een optimalisatie van ons inkoopportfolio.”

In 2016 is Xandrion overgenomen door Compass Group Nederland, onderdeel van Compass Group PLC, actief in ca. 50 landen en wereldwijd marktleider in food- en support services. “We zijn er trots op Jaarbeurs te mogen toevoegen aan het inkoopcollectief van Xandrion en Compass Group”, aldus Eric Maurits, Algemeen Directeur van Xandrion en lid van het directieteam van Compass Group Benelux. “Jaarbeurs biedt ons een prachtige mogelijkheid de toegevoegde waarde van onze organisatie te tonen. De inkoopmarkt is aan snelle veranderingen onderhevig. Het is onze overtuiging dat deze samenwerking vernieuwing kan realiseren die ten goede komt aan beide partijen.”

Dit bericht kwam vandaag bij ons binnen op de redactie. Meer nieuwsberichten van HorecaNetwerk.nl bekijken?! Klik dan hier voor het meest actuele horecanieuws. Heb je zelf een nieuwsberichtje voor de horeca? Klik dan hier en mail nu snel onze redactie.