Hotels onterecht op website Stichting Keurmerk Veilig Hotel

0

De afgelopen dagen hebben meerdere hotels zich bij KHN gemeld over een mailing die zij hadden ontvangen van de Stichting Keurmerk Veilig Hotel. KHN waarschuwt hotels om niet in te gaan op deze mail.

In de mailing van Stichting Keurmerk Veilig Hotel worden hotels gefeliciteerd met het feit dat ze geselecteerd zijn voor een korting van 25 procent als zij zich inschrijven voor het Keurmerk. Daarnaast staat op de website van het keurmerk een kaartje met reeds gecertificeerde hotels. Bij wijze van steekproef hebben we vanuit KHN vijf hotels gebeld en geen één van deze hotels bleek een overeenkomst met de stichting te hebben. We hebben de stichting benaderd met de vraag om de namen van deze hotels per direct van de site te verwijderen. Het gaat hier immers om het onrechtmatig gebruik van de naam van de betreffende hotels. De stichting heeft hier tot-nu-toe niet op gereageerd, maar wij blijven daar contact met ze over zoeken.

Vragen? Neem contact op met een van onze adviseurs

Het kan zijn dat uw hotel ook ten onrechte op de site van Stichting Keurmerk Veilig Hotel wordt genoemd. Wij adviseren u dan om de stichting te vragen de naam van uw hotel binnen een redelijke termijn te laten verwijderen. Bent u ook benaderd door Stichting Keurmerk Veilig Hotel en heeft u daar vragen over, neemt u dan contact op met de adviseurs van Info & Advies via khnadvies@khn.nl of 0348 48 94 11 (maandag t/m vrijdag, tussen 08:30 en 17:00 uur.

Dit bericht verscheen voor het eerst op de website van Koninklijke Horeca Nederland. Meer nieuwsberichten van KHN bekijken?! Klik dan hier voor het allerlaatste nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in