Veel aandacht voor startups, scaleups, innovatie en de banaan op het Horeca Netwerk MeetUp Paviljoen tijdens Gastvrij Rotterdam 2019

0

Gastvrij Rotterdam en Horeca Netwerk bundelen hun krachten met het Horeca Netwerk Meet-Up Paviljoen. Dit paviljoen biedt startups, scale-ups en andere aanbieders van leuke, relevante en innovatieve producten voor de horeca de kans zich te presenteren tijdens de driedaagse vakbeurs in Rotterdam Ahoy. 

In 2018 is het FoodIntro Live! Paviljoen voor het eerst succesvol geïntroduceerd op de beursvloer van Rotterdam. Horecaplatform HorecaNetwerk.nl is afgelopen jaar tot stand gekomen als samensmelting tussen de twee initiatieven FoodIntro en Foodservice Homies van Mehmet Eser. Dat is ook de reden dat het FoodIntro Live! Paviljoen komende editie verder zal gaan onder de nieuwe naam Horeca Netwerk Meet-Up Paviljoen. Dit paviljoen is dé plek waar diverse startups, scaleups en aanbieders van innovatieve producten zich voor een toegankelijk tarief kunnen presenteren. Bezoekers van Gastvrij R’dam kunnen terecht voor inspiratie en innovatie.

“Vorig jaar zijn we gestart met het FoodIntro Live Paviljoen in samenwerking met Mehmet Eser. De prettige samenwerking en het succes heeft ons zonder enige twijfel doen besluiten ook dit jaar wederom een podium te bieden aan startups, scale-ups en aanbieders van innovaties in de horeca.” : Robert Melaard, Managing Director van Gastvrij Rotterdam.

100% verbindend

“We zijn niet alleen blij met de samenwerking met Gastvrij Rotterdam, maar we zijn er ook trots op! Vooral omdat we met ons platform HorecaNetwerk.nl dagelijks ons best doen om alle horecaprofessionals te voorzien van voldoende nieuws, verhalen, kennis en tips. Niet omdat wij dit gewoon leuk vinden, maar juist omdat we ervan overtuigd zijn dat iedereen voldoende kansen moeten krijgen om zichzelf te kunnen onderscheiden. Er zijn zoveel mooie initiatieven in de markt die nog niet worden gezien, dus door ze allemaal zichtbaarder te maken hopen we transparantie te creëren en de samenwerking tussen ondernemers, grossiers en fabrikanten te stimuleren. Onze doelstellingen sluiten dus perfect aan bij die van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. We kijken er weer naar uit om bezoekers van Gastvrij Rotterdam te verrassen en te inspireren!”: Mehmet Eser, HorecaNetwerk.nl

Wat kunnen bezoekers verwachten?

Op dit moment zijn de eerste aanmeldingen bevestigd en zijn we bezig met de voorbereidingen. Wat ik je in ieder geval kan vertellen is dat we verschillende producten en categorieën zullen activeren, zoals Krekelburgers met de Krekerij, alcoholvrije IPA’s en Porters met Braxzz, Foodwaste met bananenbrood van SUNT food, het high-tea moment met hightea.nl, Instagrammable Acai Bowls met ACAI Benelux, producten van zeewieren met Olijck, frietconcepten met Farm Frites en vouwbare disposables met NIQ’s. Maar het allerbelangrijkste voor nu is dat we bij deze iedereen ook alvast willen oproepen om naar de beurs te komen MET EEN BANAAN! Wil je weten waarom je vooral MET EEN BANAAN met komen? Kom dan naar de HorecaNetwerk Meet-Up paviljoen en verras jezelf.…”: Mehmet Eser.

Over Gastvrij Rotterdam 2019

De 7e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment. Vakbezoekers (18 jaar en ouder) kunnen zich hier registreren via de website waar ook meer informatie te vinden is over de standhouders, het programma en alle partners.

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn? Klik dan hier en registreer je direct!