Hans van Wolde opent pop up restaurant

0

Hans van Wolde werkt op dit moment hard aan het realiseren van zijn droom: restaurant Brut172, dat in het voorjaar van 2020 moet openen in het Limburgse Reijmerstok. Op de weg daar naartoe opent de chef pop-up restaurant De Brute Tafel, de eerste kennismaking met zijn nieuwe concept.

‘De afsluiting. De overgang. Het begin.’ Met die woorden kondigt Hans van Wolde de opening van pop-up restaurant De Brute Tafel aan. Van 6 december 2019 tot en met 22 februari 22 is er 24 avonden plek voor steeds zestig gasten.De locatie is AINSI aan de Lage Kanaaldijk in Maastricht. Als gast neem je plaats aan een lange tafel (er kunnen geen plaatsen worden gereserveerd, maar je zit wel naast elkaar) en ga je ‘samen delen, proeven en beleven’ Wie reserveert, wordt deelgenoot van de reis van de voormalig eigenaar van Beluga Loves You in Maastricht op weg naar het verwezenlijken van zijn droom. ‘Een droom waarvan ik jaren geleden in mijn hoofd het eerste zaadje plantte’, zo is te lezen op de website van De Brute Tafel. Hans belooft een onvergetelijke avond, waarin je wordt meegenomen in de visie, het verhaal en het doel van Brut172.

Wil je erbij zijn, volg dan deze link om je plek aan tafel te reserveren. Het diner aan De Brute Tafel kost 165 euro per persoon en is inclusief aperitief, bites, zeven gangen, wijn en water. Als alles volgens plan verloopt, opent Brut172 de deuren in het voorjaar van 2020 op het landgoed in Reijmerstok waar Hans sinds enige tijd woont. De eetgelegenheid krijgt 24 couverts, een chefs table met acht plekken en een private dining-ruimte waar plaats is voor twaalf gasten. Bovendien komen er vijf luxe suites.

N.A.P.

‘Brut is een gevoel, Brut is een smaak, Brut is een geluid, Brut is een kleur, Brut is een geur en Brut is een beleving’, zo schreef de chef er eerder over. Die beleving is op 172 meter hoogte boven N.A.P. en verklaart de naam van de nieuwe eetgelegenheid. Op het landgoed wordt eveneens een kas gerealiseerd ter bescherming van bepaalde planten- en groentenrassen. Daar worden workshops gehouden en kan het aperitief worden genuttigd. De kas dient ter versterking van het concept.’

BRON: Consumentensite ChefsFriends.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in