Gastvrij Rotterdam innoveert met Spirits

0

Gastvrij Rotterdam innoveert met Spirits! Dit jaar zijn er niet alleen inspirerende drankmerken in House of Spirits maar ook een inhoudelijk programma bij Stage of Spirits en een ‘get together’ drink tijdens The Spirits AFTER op de maandagavond in samenwerking met Paula Plantinga van Miss Publicity.

House of Spirits is een speciale locatie op de beurs met een eigen exclusieve uitstraling waar spirit gerelateerde standhouders zich voor een toegankelijk tarief kunnen presenteren. Van een statafel met display, tot aan een complete standunit.

Stage of Spirits biedt een podium voor spirits met een inhoudelijk programma over het product, trends en ontwikkelingen in de hospitality industrie. Gedurende drie dagen wordt een interactief programma gepresenteerd voor en door brand ambassadors, ondernemers en bartenders. Standhouders van House of Spirits zijn in de gelegenheid om 1 uur presentatietijd te boeken in Stage of Spirits.

The Spirits AFTER is een after drink op maandagavond 17 september 2018 bij een van de meest toonaangevende ‘spirits’ locatie (bar/cocktailbar) in Rotterdam. Een ‘get together’ na de eerste beursdag waar bartenders en ondernemers elkaar ontmoeten en verschillende signatuurdrankjes kunnen proeven.

Heeft u ook interesse in deelname in House of Spirits? Vraag het inschrijfformulier aan via Marlies Grijns: m.grijns@ahoy.nl

Dit bericht kwam vandaag bij ons binnen op de redactie. Meer nieuwsberichten van HorecaNetwerk.nl bekijken?! Klik dan hier voor het meest actuele horecanieuws. Heb je zelf een nieuwsberichtje voor de horeca? Klik dan hier en mail nu snel onze redactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in