Frank Visser nieuwe directeur Xandrion

0

Met ingang van maandag 14 oktober j.l. is Frank Visser als Algemeen Directeur bij Xandrion gestart. Frank heeft diverse directiefuncties bekleed binnen de Market Food Group, Heineken, Miele en Royaan.

Frank is daarnaast als voorzitter van Les Patrons Cuisiniers en bestuurslid bij de G4 (Alliance gastronomique, Jeunes Restaurateurs, Fine Eastern Restaurants en Les Patrons Cuisiniers) actief betrokken bij de Nederlandse gastronomie op diverse niveaus.

“Met veel plezier ben ik bij Xandrion als Algemeen Directeur gestart. Xandrion is een club waar veel potentie in zit en waar we samen met het gemotiveerde team de vele kansen die er zijn, moeten gaan benutten. Door de focus te leggen op organische groei en op de inkoopkracht van Xandrion zal de positie van Xandrion nog sterker worden. Met trots neem ik dan ook het stokje over van Eric Maurits, die de organisatie heeft gebracht tot waar deze nu staat.”

Gedurende de komende periode zal Eric Maurits (voorgaande Algemeen Directeur Xandrion) nog betrokken blijven bij Xandrion om zijn verantwoordelijkheden op een goede manier aan Frank over te dragen en een aantal lopende trajecten af te handelen. Eric keert daarna terug naar de organisatie van Compass Group Nederland en zal binnen de directie invulling gaan geven aan de functie van Business Development Director.

Dit bericht kwam vandaag bij ons binnen op de redactie. Meer nieuwsberichten van HorecaNetwerk.nl bekijken?! Klik dan hier voor het meest actuele horecanieuws. Heb je zelf een nieuwsberichtje voor de horeca? Klik dan hier en mail nu snel onze redactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in