Four hands lunch met Deense chef bij de Nederlanden

0

Twee topchefs, één lunch. De Deense Wassim Hallal van restaurant Frederikshoj in Aarhus en Wilco Berends van De Nederlanden, beiden in het bezit van een Michelinster, verzorgen maandag 11 november een ‘four hands lunch’ in Vreeland onder de noemer ‘duurzaamheid verbindt, proef vakmanschap.’

De door Michelin met een ster bekroonde Wilco Berends kookt met het Deense Scanpan. Een duurzaam pannenmerk, dat perfect past bij het ambacht van de chef-kok en eigenaar van De Nederlanden in Vreeland.

Duurzaamheid is doorgedrongen in zijn keuken en bedrijf, in de keuze van ingrediënten en producten van topkwaliteit. Ook sterchef Wassim Hallal van restaurant Frederikshoj in het Deense Aarhus voelt dat zo en werkt met dezelfde gedrevenheid en de beste producten aan een betere toekomst.Dat verbindt Wassim Hallal en Wilco Berends met Scanpan én met elkaar. Met als resultaat een bijzondere four hand lunch in Vreeland op maandag 11 november. Proef de verbinding in hun gerechten en laat je onderdompelen in hun passie en ambacht. Vanaf 12.00 uur word je ontvangen met bubbels en amuses. Om 13.00 uur neem je plaats aan tafel en geniet je van een lunch van zes gangen. De gerechten worden begeleid door lekkere wijnen, er is plat en bruisend water en de lunch wordt afgesloten met koffie- of theeservies met friandises. Speciaal voor Scanpan-fans bedraagt de prijs van deze all-inlunch 80 euro per couvert (normale prijs 175 euro per persoon).

BRON: Consumentensite ChefsFriends.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in