Family Wilnis in nieuwe Foodmaster-stijl omgebouwd

0

Ondernemer Wung Man in Wilnis heeft ervoor gekozen om van de Family-formule over te stappen naar Foodmaster. Tien dagen moest hij zijn pand sluiten om de volledige transformatie te ondergaan.

Op 30 november opende Man zijn deuren in het nieuwe Foodmaster-jasje. De vestiging onderging een ware metamorfose en kreeg een nieuwe vloer, bekleding en digitale schermen. Kortom: een cafetaria die weer aansluit bij de wensen van 2018.

Wung Man is bekend met de formule van Foodmaster. Samen met zijn broer Wang is hij ook de eigenaar van Foodmaster Purmerend. Al enige tijd werd duidelijk dat deze formule beter aansluit bij zijn onderneming in Wilp. ‘De identiteit van Family is veranderd,’ zegt Wung Man. ‘Meer mensen blijven toch eten bij Family.’ En de focus die Man wil aanbrengen ligt juist meer op afhalen. De stijl, maar ook het menu is aangepast op een moderne cafetaria met ruime afhaal- en bezorgmogelijkheden.

Nieuwe Foodmaster-stijl

De nieuwe huisstijl van Foodmaster is in oktober 2017 gelanceerd. Er werd voor een rustiger design gekozen met veel hout en denimblauw. Sinds de lancering zijn er zeven7 vestigingen volgens het nieuwe design omgebouwd: Tiel, Boskoop, Putten, Vlissingen, Nieuw Amsterdam, Schoonrewoerd en nu dus ook Wilnis. Andere Foodmaster-vestigingen hebben hun gevels of interieur al omgezet naar de nieuwe stijl.

Dit bericht verscheen voor het eerst op de website van Vakblad @FoodClicks. Meer berichten van @FoodClicks bekijken?! Klik dan nu hier voor het allerlaatste nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in