Eerste editie van Bridges Invites-Culinary Superstars

0

Drie gerenommeerde internationale chefs komen donderdag 21 en vrijdag 22 november naar Amsterdam voor de eerste editie van Bridges Invites-Culinary Superstars. Rui Silvestre (Portugal), Tristan Brandt (Duitsland) en Claire Clark (Groot-Brittannië) gaan de keuken in met thuischef Raoul Meuwese.

Tijdens de eerste editie van Bridges Invites-Culinary Superstars duiken vier topchefs de keuken in voor een gezamenlijk diner

Raoul Meuwese, chef de cuisine van Bridges, heeft drie collega’s uitgenodigd om hun signature dishes te bereiden en te serveren in het restaurant, dat onderdeel is van hotel Sofitel Legend The Grand. De drie internationale toppers zijn sterchef Rui Silvestre uit Portugal, tweesterrenchef Tristan Brandt uit Duitsland en de Britse Claire Clark, die behoort tot de beste patisseriechefs van de wereld. Donderdag 21 en vrijdag 22 november serveren ze gezamenlijk een menu van vijf gangen. Uiteraard ontbreken de bijpassende wijnen niet. Tussen de gangen door zijn er optredens van artiesten en muzikanten.

Kitchen party

Na afloop van het diner krijgen gasten de kans om samen met de chefs het glas te heffen in de keuken. Het domein van chef Raoul wordt omgedoopt tot een feestelijke ruimte met cocktailstation, dj’s en livemuziek. De kosten voor deze avond bedragen 195 euro per persoon. Voor dat bedrag geniet je van het diner en de begeleidende dranken en het keukenfeest. Consumpties tijdens de ‘kitchen party’ zijn niet inbegrepen.

BRON: Consumentensite ChefsFriends.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in