Eden Hotels kiest voor samenwerking met Dutch Cuisine

0

Eden Hotels gaat het ontbijt verduurzamen op basis van de uitgangspunten van Dutch Cuisine. Hotel Babylon in Den Haag is het eerste hotel dat aan de slag gaat met minder vlees, meer groente en de focus op streekproducten. De overige twaalf hotels van de keten volgen nog dit jaar.

Eden Hotels en Dutch Cuisine hebben een overeenkomst ondertekend, waarin ze zijn overeengekomen dat alle hotels van de groep een Dutch Cuisine-ontbijt gaan serveren. Hiermee verlaagt de hotelketen de klimaatimpact. Met minder vlees, meer groente en de

Eden Hotels gaat het ontbijt verduurzamen op basis van de uitgangspunten van Dutch Cuisine. Hotel Babylon in Den Haag is het eerste hotel dat aan de slag gaat met minder vlees, meer groente en de focus op streekproducten. De overige twaalf hotels van de keten volgen nog dit jaar.

Eden Hotels en Dutch Cuisine hebben een overeenkomst ondertekend, waarin ze zijn overeengekomen dat alle hotels van de groep een Dutch Cuisine-ontbijt gaan serveren. Hiermee verlaagt de hotelketen de klimaatimpact. Met minder vlees, meer groente en de nadruk op streekproducten, staat dit garant voor een aanzienlijke verlaging van de CO2-uitstoot. De samenwerking is bekrachtigd in Hotel Babylon in Den Haag, het eerste Eden-hotel dat ermee aan de slag gaat. De twaalf andere hotels volgen nog dit jaar dat voorbeeld. Het ontbijt in de Hofstad bevat lokale kaas en ham, biologische appelsap uit Lisse en tomaten uit de regio. De komende periode worden steeds meer producten vervangen door een Nederlandse tegenhanger. Het ontbijt is een start om later alle andere menu’s te gaan verduurzamen. Eden Hotels is een Nederlands familiebedrijf met dertien stadshotels.

BRON: Consumentensite ChefsFriends.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in