DupontCheese gaat samen met Vandersterre Groep

0

Milcobel heeft een principeakkoord bereikt over de overname van de activiteiten van DupontCheese Nederland door Vandersterre Groep Bedrijven per 1 juli 2019. Ondernemersraad, vakbonden en Consument en Autoriteit Consument en Markt (ACM) moeten nog worden geraadpleegd en hun goedkeuring geven aan het akkoord.

In afwachting daarop worden de activiteiten onveranderd door Vandersterre voortgezet onder de naam: Vandersterre Vers concepten. DupontCheese is de Nederlandse afdeling van zuivelcoöperatie Milcobel, een speler in Nederland in de distributie van authentieke en ambachtelijke kazen.

Vandersterre, een Nederlands familiebedrijf met ca. 300 medewerkers, legt zich toe op het produceren, affineren en verpakken van Hollandse kaasspecialiteiten voor de Nederlandse markt en in meer dan tachtig landen wereldwijd. Naast de verdere uitbouw van het Nederlandse kaasspecialiteitengamma zal Vandersterre het programma van het assortiment buitenlandse kaas en overige versassortimenten gaan intensiveren.

BRON: Vakblad @FoodClicks