Dunkin’ donuts vanaf nu verkrijgbaar bij New York Pizza

0

Het is een match made in heaven: New York Pizza en Dunkin’. De twee populairste donuts van de Amerikaanse koffie- en donutgigant zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Nederlandse pizzaketen.

De primeur stelt pizzaliefhebbers in staat om een zoete traktatie aan hun bestelling toe te voegen, zowel in een van de meer dan 200 vestigingen van New York Pizza als op newyorkpizza.nl. Op het menu prijken de twee populairste smaken van Dunkin’: Strawberry Rainbow en White Chocolate Cookie. De eerste is overgoten met aardbeienglazuur en kleurrijke sprinkles, de tweede is gevuld met witte chocolade en heeft een topping van vanilleglazuur en Oreo-koekkruimels.

‘Uniek en uitermate populair’

“Met deze samenwerking kunnen we onze klant een uniek product bieden,” zegt Joost Geurtsen, Marketing Director bij New York Pizza. “Dunkin’ groeit ontzettend hard en is uitermate populair bij onze klanten. In navolging op het succes van onze partnership met Ben & Jerry’s binden we met deze introductie weer een mooi merk aan New York Pizza. Zo kunnen we onze klanten nóg beter bedienen.” Door de toevoeging van de smaken Strawberry Rainbow en White Chocolate Cookie aan het online New York Pizza-menu kunnen de legendarische donuts van Dunkin’ in Nederland op een nog grotere schaal worden thuisbezorgd.

Dunkin’ verovert Nederland

Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ winkels die zijn gevestigd  in Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Rusland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Het hoofdkantoor van Dunkin’ is gevestigd in Canton, Massachussets, Verenigde Staten. Dunkin’ maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc. (Nasdaq: DNKN) family of companies.

Dit bericht kwam vandaag bij ons binnen op de redactie. Meer nieuwsberichten van HorecaNetwerk.nl bekijken?! Klik dan hier voor het meest actuele horecanieuws. Heb je zelf een nieuwsberichtje voor de horeca? Klik dan hier en mail nu snel onze redactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in