Brouwerij Braxzz nieuwe sponsor Nederlandse Volleybalbond

0

De alcoholvrije en -arme Brouwerij Braxzz uit Amsterdam is de komende 3 jaar verbonden als nieuwe sponsor aan het Summer Beach Volleyball Circuit van de Nederlandse Volleybalbond. Het sponsorship werd afgelopen weekend tijdens de speelronde op Ameland, één van de hoogtepunten uit het Summer Beach Volleybal Circuit, gepresenteerd.

Zero Compromise

“Strand staat voor ons voor vrijheid om te denken én te dromen. Braxzz staat voor Zero Compromise. Geen compromis in smaak en keuzes die je wilt maken in je leven“, aldus de oprichters Jilles Eissen en Mirko Schnitzler.”

Rik Eisma, manager van het Summer Beach Volleybal Circuit vult aan; “Veel beachvolleyballers komen in tweetallen uit het hele land naar het circuit en dat gebeurt veelal met de auto. Dan is er één van de twee de ‘Bob’ en is het in onze ogen van groot belang dat ook de ‘Bob’ verantwoord kan genieten van een welverdiend biertje. Naast dat wij dezelfde visie aanhangen zijn de biertjes van Braxzz ook nog eens erg lekker!”

Alcoholvrij

Braxzz maakt uitsluitend alcoholvrije en -arme craftbieren en ciders. Alcoholvrij bier is een perfecte dorstlesser na intensief sporten en helpt door het kalium in bier sneller herstellen dan mineraalwaters of energiedranken. Bovendien zijn producten van Braxzz laag in calorieën. Eissen: “Wij zijn trots dat wij de komende drie jaar de alcoholvrije sponsor van het Summer Beach Volleyball Circuit mogen zijn. Vanaf nu dus na de wedstrijd lekker met je voeten in het zand en een alcoholvrij speciaalbiertje óf cider in je hand!”

Dit bericht kwam vandaag bij ons binnen op de redactie. Meer nieuwsberichten van HorecaNetwerk.nl bekijken?! Klik dan hier voor het meest actuele horecanieuws. Heb je zelf een nieuwsberichtje voor de horeca? Klik dan hier en mail nu snel onze redactie.