Bobby Rust nieuwe chef-kok restaurant Envy Amsterdam

0

Bobby Rust is de nieuwe chef-kok van Envy. In Amsterdam kookt hij ‘puur, eigentijds en altijd rock ’n roll’. Het restaurant heeft geen voor-, hoofd- en nagerechten, maar een selectie van bijzondere gerechten geïnspireerd op de authentieke delicatessenzaken die je ziet in de kleine straatjes van Zuid-Europese steden.

Restaurant Envy haalt met Bobby Rust een chef-kok binnen met een hoop mooie bedrijven op zijn cv. Zo stond hij in de keukens van onder andere De Librije in Zwolle, Oud Sluis in Sluis, Bridges in Amsterdam, Ron Gastrobarin Amsterdam, Tante Kee in Kaag en Noble Kitchen in Cromvoirt. Bij Envy kookt Bobby ‘weer wat hij zelf wil. Puur, eigentijds en altijd rock ’n roll.’

Op de kaart geen voor-, hoofd- en nagerechten, maar een selectie van bijzondere gerechten geïnspireerd op de authentieke delicatessenzaken die je in de kleine straatjes van Zuid-Europese steden als Rome, Madrid en Barcelona kunt vinden. Bobby maakt altijd gebruik van simpele, herkenbare producten. ‘Een what you see, is what you get’-chef, die gasten van Envy verrast met zijn nieuwe kaart en een warm welkom.

BRON: Consumentensite ChefsFriends.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in