Baskin-Robbins opent vijfde vestiging in Eindhoven

0

Baskin-Robbins opent op 21 maart haar nieuwe vestiging in winkelcentrum Piazza in Eindhoven. Het is de vijfde Nederlandse vestiging voor de ijsketen, eerdere vestigingen openden in Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Almere.

Het Amerikaanse ice cream bakery concept maakt haar intrede in Eindhoven met een ludieke actie. De eerste 50 klanten ontvangen een jaar gratis ijs en de 50 klanten daarna mogen 31 dagen gratis genieten van de 31 ijssmaken van Baskin-Robbins*. Liefhebbers van ijs en zoetigheid kunnen op 21 maart vanaf 11.00 uur bij de winkel terecht. In het voorjaar van 2018 kwam Baskin-Robbins naar Nederland met haar eerste vestiging in Utrecht. Met succes, want binnen een jaar tijd wordt nu alweer de vijfde vestiging geopend. “We zijn ontzettend trots dat we ons succes in Nederland mogen vieren met alweer een vijfde vestiging. Eindhoven kan nu ook gaan genieten van onze heerlijke ijssmaken, creatieve ijstaarten en milkshakes”, aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland.

Ice cream bakery concept

Baskin-Robbins staat onder andere bekend om haar waanzinnige koude lekkernijen. Zo staat het nummer 31, dat terug te vinden is in het logo, voor het assortiment aan 31 heerlijke premium ijssmaken dat altijd in de restaurants te vinden is. Denk hierbij aan klassieke smaken als Jamoca® Almond Fudge, Pralines ’n Cream, Chocolate Chip Cookie Dough and Very Berry Strawberry, maar ook speciale favorieten als Toasted Coconut Crunch, Blueberry Panna Cotta en Caramel Honeycomb Candy. Naast ijs biedt Baskin-Robbins haar bezoekers ook heerlijke drankjes en andere baked goods, volop genieten dus.

Herinneringen maken en delen

Baskin-Robbins staat niet alleen voor koude lekkernijen en andere baked goods. De bekende ijsketen biedt iedereen een plek om herinneringen met elkaar te maken en speciale momenten met elkaar te delen. Geniet samen bij Baskin-Robbins met een uitgebreid menu van kleurrijke en smaakvolle lekkernijen. Keuzestress? Dan kun je alle ijssmaken altijd proeven met de iconische pink spoon. Naast het ijs kun je bij Baskin-Robbins Nederland ook genieten van verschillende drankjes als milkshakes, koffie en warme chocolademelk. Ook voor versgebakken Belgische wafels, crêpes, churros en heerlijke cookies en brownies kun je bij alle vestigingen van de happy food keten terecht. Baskin-Robbins Eindhoven opent op 21 maart om 11.00 uur in winkelcentrum Piazza. Baskin-Robbins heeft momenteel meer dan 7.900 restaurants in 53 landen over de hele wereld, waaronder meer dan 400 winkels in Europa. Voor meer informatie over Baskin-Robbins: info@dunkindonuts.nl. Tel: 06-18200337

* Bekijk de actievoorwaarden op de website www.baskinrobbins.nl

Over Baskin-Robbins

Baskin-Robbins is ‘s werelds grootste ijsketen. Ze heeft een breed assortiment aan verschillende heerlijke smaken en meer dan 7900 winkels in 53 landen over de hele wereld verspreid. Het merk werd opgericht door twee enthousiaste ijsliefhebbers wiens passie voor ijs leidde tot de creatie van vele iconische ijssmaken, waaronder Pralines ’n Cream, Jamoca® Almond Fudge en Very Berry Strawberry. Tegenwoordig heeft Baskin-Robbins meer dan 1300 ijssmaken en bieden ze op maat gemaakte ijsjes, bevroren drankjes en ijscoupes. Bij Baskin-Robbins vinden ze het belangrijk dat het niet alleen gaat om het eten van een ijsje, maar dat je speciale momenten samen deelt. Alle winkels zijn er ook zo op ingericht dat je herinneringen kan delen en samen kan genieten van een breed scala aan heerlijke smaken waaronder de nieuwe smaak van de maand, die ze elke maand opnieuw introduceren. De vestiging in Eindhoven is de vijfde vestiging in Nederland van Baskin-Robbins.

Dit bericht kwam vandaag bij ons binnen op de redactie. Meer nieuwsberichten van HorecaNetwerk.nl bekijken?! Klik dan hier voor het meest actuele horecanieuws. Heb je zelf een nieuwsberichtje voor de horeca? Klik dan hier en mail nu snel onze redactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in