3 Michelin sterren tijdens laatste Loungy Monday op Texel

0

Bij hotel en restaurant Bij Jef in Den Hoorn op Texel vindt maandag 26 augustus de laatste Loungy Monday van het seizoen plaats. In de keuken krijgt sterchef Jef Schuur hulp van de eveneens met een Michelinster bekroonde collega’s Menno Post (Olivijn Haarlem) en Eric Swaghoven (Valuas Venlo).

De Loungy Mondays die Nadine Mögling en Jef Schuur ieder jaar houden bij hotel en restaurant Bij Jef in het Texelse Den Hoorn zijn alweer toe aan de laatste edtitie.Maandag 26 augustus kookt Jef tijdens deze zogeheten special edtion met twee eveneens bij Les Patrons Cuisiniers aangesloten chefs.

Menno Post van Olivijn in Haarlem en Eric Swaghoven van Valuas in Venlo komen naar het sterrestaurant om de avond gezamenlijk culinair in te vullen. De drie chefs, samen goed voor evenzoveel Michelinsterren, bereiden ieder een amuse, twee gerechten en iets fijns voor bij de koffie. Nadine zorgt voor mooie bijpassende wijnen en dj Monte la Rue tekent voor de muzikale invulling. Voor een all-inprijs van 175 euro ben je erbij. Een champagneaperitief, een wijnarrangement, koffie, tafelwater en muziek zijn inbegrepen. Reserveren kan online via deze link.

BRON: Consumentensite ChefsFriends.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in