Zumex Nederland

0

Zumex is marktleider op het gebied van automatische sinaasappelpersen en het biedt een volledig assortiment aan producten voor het persen van verse groenten en fruit. Met Zumex geniet u altijd en overal van versgeperst sinaasappelsap, 100% natuurlijk én vers bereid.

De ultieme versbeleving voor een betaalbare prijs én een uitstekend rendement!

Zumex Nederland voorziet een groot aantal klanten van sinaasappel persmachines in verschillende sectoren. Wij zijn trots op het feit dat 95% van de Nederlandse retailers door ons verzien wordt van versgeperst sinaasappelsap.Bovendien leveren wij aan grote internationale cateraars zoals Sodexo, Albron en ISS Catering. Onze klanten in de horeca bestaan uit vele hotels, restaurants, cafes en lunchrooms door heel Nederland. Hieronder vallen ook enkele horeca-ketens als Van der Valk Hotels, Accor Hotels en Landal Greenparks.

Sinds 1985

Zumex heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van totaaloplossingen voor het automatisch persen van groenten en fruit. Sinds de start van het bedrijf staat Zumex Group open voor internationale markten en hecht het veel belang aan een internationale aanwezigheid. Hierdoor zijn er wereldwijd en in een groot aantal landen officiële dealers actief.

Een buitengewone sinaasappelpers

Door zijn prestaties, stijlvolle design, innovatie en daarbij een eenvoudige reiniging en gebruiksvriendelijkheid is Zumex de ideale sinaasappelpersmachine voor elk type Retail- en horecaonderneming. Het door ons gepatenteerde Conical System®-technologie is de perfecte persing altijd gegarandeerd en heeft u de maximale hoeveelheid vruchtensap met de best mogelijke smaak. De speciaal ontwikkelde ASP technologie, waarmee iedere Zumex is uitgerust, gaat de groei van bacteriën tegen. Hierdoor geeft deze coating een optimale en langdurige bescherming tegen bacteriële gevaren.

Versgeperst sinaasappelsap altijd en overal 100% natuurlijk en versbereid

Sinaasappels zijn enorm gezond! Zo bevatten ze bijvoorbeeld veel vitamine C. Maar zoals u wellicht weet hebben sinaasappels veel meer bekende gezondheidsvoordelen. Als je vers sap drinkt, verhoog je bovendien nog het gezonde effect. In een geconcentreerdere vorm heeft het een positieve werking op de spijsvertering en brengt het de pH-waarde van het lichaam in balans.

Juice Concepts Benelux BV

Zumex Nederland is onderdeel van Juice Concepts Benelux BV. De kernwaarden van deze onderneming zijn gezond, vers en beleving. JCB staat voor een 100% natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige en verse bereiding, gecombineerd met een unieke beleving voor de consument. Hierin zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe productinnovaties en technieken. Wij geven nieuwe concepten een podium en gaan met u de samenwerking aan om van uw product een succes te maken!

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in