Woertman Nederland

0

Woertman Nederland is als gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerij apparatuur ruim 40 jaar actief op de Nederlandse markt. Woertman Nederland is centraal in Nederland gevestigd en beschikt over een eigen landelijk dekkende servicedienst.

Door zich te concentreren op kwalitatief hoogwaardige apparatuur en door het verlenen van goede en snelle service heeft Woertman Nederland een aanzienlijk marktaandeel opgebouwd. Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches zijn wij als geen ander bedrijf in staat om onze klanten van een goed advies en perfecte service te voorzien op het gebied van slagroomautomaten, sinaasappelpersen, blenders, magnetronovens en vaatwassystemen.

Met ruim 40 jaar ervaring op de Nederlandse markt realiseren wij ons zeer goed dat continuïteit en rentabiliteit voor een horeca- en bakkerijondernemer van groot belang zijn. Om onze klanten goed te kunnen helpen, hebben wij daarom de keuze gemaakt om ons te specialiseren in zowel de verkoop als de service van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om een betrouwbaar en compleet verkoopadvies te geven, passend bij uw behoefte en bedrijfstype.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in