Winterhalter Nederland

0

Veel van wat Winterhalter maakt tot wat het nu is, heeft zijn wortels in het verleden. In de jaren 40 en 50, toen Karl Winterhalter het bedrijf oprichtte en begon te ontwikkelen. Zelfs toen waren bepaalde dingen al specifiek Winterhalter.

Bijvoorbeeld de nabijheid tot de klant. De wens om nieuwe oplossingen te ontwikkelen. En de moed om deze op de markt te introduceren. Of de gedrevenheid om zelfs op het kleinste detail te focussen en kwaliteit boven alles te stellen. Dit alles heeft ertoe bijgedragen dat een klein bedrijf kon uitgroeien van een machineleverancier naar een leverancier van totaalsystemen voor vaatwastechnieken. Een vaatwasspecialist en wereldspeler te worden.

De productie wordt nog steeds in Duitsland en Zwitserland gedaan – en daar valt voor beide eigenaren Jürgen en Ralph Winterhalter niet aan te tornen. Zij staan voor kwaliteit en blijven trouw aan hun basisprincipes. Er is een andere fabriek opgezet in Thailand om beter te voldoen aan de specifieke eisen van de Aziatische markt en dichter bij de lokale klanten te zijn. Hoewel ze op dit punt zeer pragmatisch zijn, denken ze op andere gebieden als echte visionairs. Als het gaat om de toekomst van het bedrijf bijvoorbeeld.

Winterhalter is op dit moment bezig om de vaatwastechnieken in het digitale tijdperk te brengen. Ze houden natuurlijk nog altijd vast aan hun tradities, met heel veel klantencontact en bedrijfspartners. En altijd volgens het motto: als vaatwasspecialist willen we wasproblemen oplossen voor onze klanten.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in