Wijn Leveranciers

0

Welke wijnleveranciers (en wijnhuizen) zijn er allemaal actief in de horeca en welke wijnleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste wijnleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle wijnleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de wijnleveranciers die het beste bij je passen en eenvoudig met ze in gesprek.

LFE

LFE voegt waarde toe aan wijn. Dat doen we met een enthousiast team van zo’n 60 medewerkers. Ervaren wijninkopers, servicegerichte accountmanagers, een efficiënte binnendienst,… (lees meer)

Oud Reuchlin & Boelen

Oud Reuchlin & Boelen is één van de grootste importeurs van kwaliteitswijnen in Nederland. Alle belangrijke wijngebieden wereldwijd zijn vertegenwoordigd in ons… (lees meer)

Les Généreux – Horeca Wijnen

Les Généreux is een samenwerkingsverband van Nederlandse kwaliteitswijnhandels. Dankzij een professionele en efficiënte werkwijze leveren we wijnen van hoge kwaliteit tegen… (lees meer)

Groupe du Vin

De mooiste wijnen van de wereld voor een scherpe prijs geleverd door uw eigen lokale wijnpartner. Dat is precies wat Groupe du Vin u… (lees meer)

Wijnimport J. Bart

Wijnimport J.Bart is een importeur van meer dan 850 kwaliteitswijnen en distillaten van 225 producenten uit 18 klassieke en nieuwe wijnlanden… (lees meer)

Neleman Organic Wine

Neleman wijnen zijn biologische wijnen die zonder het gebruik van bestrijdingsmiddelen en toevoegingen worden gemaakt. Want hoe oorspronkelijker en mooier de natuur, hoe oorspronkelijker… (lees meer)

Tamis & Vino Via Wijnen

Tamis & Vino Via Wijnen is een onafhankelijke wijnimporteur die zich richt op horeca, groot-, en wijnvakhandel. Opgericht in 1978… (lees meer)

Walraven Sax

Samen gaan we voor succes. We innoveren en stellen jou centraal. We zijn open, eerlijk en to the point. Gisteren, vandaag en in de… (lees meer)

Andre Kerstens B.V.

André Kerstens BV, Partners in Wijn, sinds 1880 is importeur van wijnen, distillaten en frisdranken. Wij leveren als groothandel in heel… (lees meer)

Croatiangrapes.com

Croatiangrapes.com is importeur en groothandel van Kroatische wijnen. Passie voor wijn staat bij ons voorop, niet voor niets is onze slogan… (lees meer)

Bivino

Bivino is dé exclusieve importeur van NVY Wine in Nederland: een frisse sparkling wijn, verkrijgbaar in verschillende fruitsmaken en alleen… (lees meer)

Alpenwijn

Al onze wijnen moeten voldoen aan onze eisen betreffende zuiverheid, eerlijke productie en kleinschaligheid. Zo zijn wij op 1 januari 2018 met Alpenwijn begonnen en ondertussen… (lees meer)

Vien0

Vien0® is een reeks gefermenteerde alcoholvrije dranken op basis van groenten- en fruitsap geïnfuseerd met diverse kruiden of specerijen. Door de fermentatie in combinatie… (lees meer)

Wine & Spirits

Al meer dan 25 jaar zijn wij zelfstandig importeur van wijn en gedistilleerd. Aan de hand van een eigen visie op de wijnmarkt en drankenwereld,… (lees meer)

Baeten Vinopolis

Sinds 1935 biedt Baeten Vinopolis topwijnen van Franse, Italiaanse, Spaanse en Portugese wijndomeinen aan. Uit zoveel wijnen kiezen, is niet altijd eenvoudig. Daarom delen… (lees meer)

Vinada Wines

Een ingewikkelde tweestrijd? Beginnen met een wijnmerk waar geen alcohol in zit, terwijl iedereen in je omgeving weet dat je er zelf ook… (lees meer)

Coenecoop Wine Traders

Coenecoop Wine Traders bestaat sinds 1991 en is destijds gestart als eenmanszaak. Wat begon als een kleine wijnimporteur groeide in… (lees meer)

Résidence Wijnen

Résidence Wijnen importeert en levert wijnen uit alle delen van de hele wereld aan horeca- en retailbedrijven in Nederland. Van grote… (lees meer)

L’Exception

Sinds de oprichting in 1997 heeft L’Exception een prachtig en kwalitatief assortiment opgebouwd met gerenommeerde wereldwijd bekende merken als: Bodega Norton, Antinori… (lees meer)

Kelders Wijnimport

Kelders Wijnimport focust zich met een beperkt assortiment en goede prijs/kwaliteitsverhouding op zelfstandige wijn -en drankhandelaren. Ons streven is dat, door onze werkwijze, alle… (lees meer)

Verbunt Verlinden

Verbunt Verlinden is een toonaangevende moderne Nederlandse wijnimporteur. We presenteren een wereldwijd assortiment topmerken. Van toegankelijke schenkwijnen tot wijnen van de meest… (lees meer)

Wijnkoperij de Lange

De Lange is een wijnimporteur met medewerkers die samen hun passie delen voor wijn en volop professionaliteit in huis hebben, zowel… (lees meer)

Kwast Wijnkopers

Met verrassende wijnen, inspirerende mensen en passie voor kwaliteit, bouwt Kwast Wijnkopers sinds 1978 aan een langdurige relatie met klanten en leveranciers. De Nederlandse… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle wijnleveranciers voor de horeca. Ken jij ook een wijnleverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons direct even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.