Wijnkoperij de Lange

0

De Lange is een wijnimporteur met medewerkers die samen hun passie delen voor wijn en volop professionaliteit in huis hebben, zowel qua opleidingen als ervaring. Ieder draagt zijn steentje bij en iedereen is betrokken bij de samenstelling van ons assortiment. Als er vragen zijn dan zijn wij altijd bereikbaar.

Onze wijnen   

Wij streven ernaar, in elke gebied, voortdurend de beste wijnen te vinden. Wijnen die gekenmerkt worden door hun unieke kwalitatief hoogstaande eigenschappen en tevens gemaakt worden door gepassioneerde wijnmakers met respect voor de natuur en omgeving. Kortom, wijnen die de liefhebber van een perfect glas wijn kunnen bekoren. Wijnen van familiedomeinen, die net als wij; kwaliteit, respect voor de natuur, druif en terroir voorop hebben.

Onze relaties 

Trots zijn wij op onze samenwerking met de absolute top in de Nederlandse gastronomie. De gedreven restaurateurs, enthousiaste sommeliers en betrokken chefs bevestigen iedere dag weer dat onze zoektocht naar de beste gastronomische wijnen succesvol blijkt te zijn. Onze wijnen creëren de perfecte match bij de verfijnde gerechten die zij presenteren. Ons assortiment omvat ruim 300 wijnen uit de mooiste gebieden, van de beste producenten.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in