V&S Food Specialist

0

V&S is een foodspecialist op het gebied van gemaksvoedingsproducten variërend van ambachtelijke spiezen, fingerfood en maaltijdcomponenten, samengesteld uit ontelbare combinaties van grondstoffen als kip, vlees, vis, kaas, pasta, groente, fruit en de nieuwste generatie vleesvervangers.

Door deze specialisatie heeft V&S Foodspecialist in de afgelopen 25 jaar een leidende en bepalende positie opgebouwd binnen de retail, horeca, vliegtuigcatering en foodservice markt in West Europa. De producten worden met zorg en onder grootst mogelijke kwaliteitseisen geproduceerd en geleverd aan onze afnemers, zowel uit het vaste V&S assortiment als taylor-made ontwikkeld in goede samenwerking met onze klanten. V&S Foodspecialist onderscheidt zich door zeer alerte en innovatieve productontwikkeling, kwaliteitsgerichte en flexibele productie en intensieve samenwerking met haar klanten.

Van Vlees & Satéspecialist naar V&S Foodspecialist

De oorsprong van V&S Foodspecialist stamt uit 1904, toen de toenmalige Leidse slagerij gaandeweg ook andere slagers ging beleveren. Dit resulteerde uiteindelijk in de start van een fabriek in Leiden, leverend aan zelfstandige slagers. Rond 1980 nam men een satébedrijfje over en daarmee werd de basis gelegd voor het huidige bedrijf. In die jaren ’80 was de barbeque een opkomende trend, waar V&S op insprong met de productie van rauwe saté, klaar om lekker te grillen op de barbeque. Het bleef echter niet alleen bij saté, het assortiment werd steeds verder uitgebreid met producten als shaslick, kinderspiezen en de hawaii-spies.

Gemak ging een steeds grotere rol spelen in de voeding, waar V&S handig op inspeelde door de spiezen te gaan voorbraden voor cateraars. Inmiddels bestaat het assortiment uit oneindig verschillende soorten saté en spiesen. Daarnaast produceert V&S een hele range aan fingerfood producten, zowel gespiesd als in de vorm van tapas. Productontwikkeling is en blijft een speerpunt van het bedrijf om zo actief en anticiperend op de foodtrends in te kunnen spelen, zowel voor de binnen- als buitenlandse markt.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in