VoC Grootkeukens

0
VoC Grootkeukens brengt culinaire tradities tot leven.

“Doen wat je belooft” is het motto van VoC Grootkeukens. De oprichters hebben alle facetten van het vak doorlopen. Meedenken, gedegen advies en goede service staan hoog in het vaandel. Aan de kwaliteit van de merken die wij leveren stellen wij hoge eisen.

VoC Grootkeukens levert professionele keukenapparatuur, buffetten en uitgifteapparatuur voor alle horeca gerelateerde bedrijven. Traditionele keukens en specialistische apparatuur voor hotels, (specialiteiten)restaurants, lunchrooms, fastfood, catering, benzinestations, enzovoort. Van modulaire apparatuur tot de mooiste maatwerk kookeilanden.

Merken die VoC Grootkeukens levert zijn: Convotherm, Merrychef, Fagor, Edenox, Inoxfera, Kide, Hobart. Daarnaast hebben wij onze eigen merk “Holland Cuisine” voor onder andere door ons zelf ontwikkelde apparatuur en maatwerk.

Onze eigen servicedienst met de naam “VoC Service” levert en plaatst de apparatuur en sluit het desgewenst aan. Met een onderhoudsabonnement blijft apparatuur in optimale conditie. Gaat er iets defect, dan staat VoC Service garant voor de snelst mogelijke reparatie.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in