Vlees Leveranciers

0

Welke slagers en vleesleveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke vleesleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste vleesleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle vleesleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de vleesleveranciers die het beste bij je passen en met ze in gesprek.

Nice to Meat

Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten… (lees meer)

Slow Food Masters

In Amerika is Pulled Pork al jaren een begrip en ook in Engeland en Scandinavië is het populair. Dat is natuurlijk niet voor niets…. (lees meer)

Bonne Viande

Met het mooiste vlees, gedreven vakmensen en betrokken leveranciers staat Bonne Viande voor ambacht, kwaliteit en passie. Altijd… (lees meer)

Livar

Livar is meer dan een producent van varkensvlees. Livar staat voor puurheid en passie met een maatschappelijke waarde voor mens… (lees meer)

Offerman

Wij zijn Offerman… Nieuw, maar toch vertrouwd. Voorheen onderdeel van Zwanenberg Food Group en sinds 2017 een zelfstandige unit binnen de Ter Beke Groep geworden. Inmiddels… (lees meer)

Gouden Ambacht Enschede

De horeca is hedendaags veeleisend. Uw consumenten verwachten van u versheid, malsheid en een perfecte smaak.Gouden Ambacht B.V. kent… (lees meer)

Horecaslagerij van Hees

Wij zijn een horeca slager gevestigd in Amsterdam Westpoort. Restaurants, bedrijfskantines, catering, snackbars, voor alle horecagelegenheden leveren wij de beste vleesproducten. Met klanten in… (lees meer)

Stegeman

Wij zijn Stegeman uit Deventer. Wij zitten in het slagersvak sinds 1858. Johannes Stegeman stond aan de basis van dit Hollandse Merk en wij… (lees meer)

Meat Friends

Meat Friends is een uiterst professioneel en internationaal actief vleesverwerkend bedrijf met vestigingen in Best, Beilen… (lees meer)

Fontijn Vlees en Vleeswaren B.V.

Passie, ambacht, vakmanschap en liefde voor vlees staan bij ons centraal en proeft u terug in onze producten.Daarnaast denken… (lees meer)

Meatstreet

Ons beroep, dat van slager, is onderhevig aan erosie. Onder invloed van prijs, maar ook onder invloed van de snelheid waarin de samenleving… (lees meer)

Euro Poultry Benelux

Wij bieden u menu creaties in de wereld van gevogelte aan, gebaseerd op een uniek concept met sterke merken. Visie Euro Poultry is de voor de… (lees meer)

Zwiers Vleeswaren

Zwiers Vleeswaren is een producent van producten volgens authentieke, traditionele wijze. Zoekt u een onderscheidend product voor in het vleeswaren schap? Dan bent u bij… (lees meer)

SelektMeat

SelektMeat Products is een familiebedrijf dat een jarenlange kennis van het vlees- en slagersbedrijf in zich herbergt. Het vleesverwerkende bedrijf in Harlingen is gespecialiseerd… (lees meer)

W&G Brinkhorst

Wilco en Victor Brinkhorst ondernemen met smaak, passie en de allerbeste producten. Altijd compleet en steeds verrassend. “Dat hebben we… (lees meer)

Driessen Hilversum

Driessen, 125 jaar gevestigd te Hilversum, al 5 generaties lang leverancier van verse vleesproducten voor de horeca, catering en de institutionele markt. Het assortiment bestaat… (lees meer)

Drentse Vleeswaren

Drentse Vleeswaren Geesbrug is opgericht op 01-09-1993. Met meer dan 22 jaar ervaring brengen wij uw vlees tot leven. Hygiëne, smaak… (lees meer)

Driessen Food

We voelen ons erg betrokken bij onze klanten. In een dynamische markt als de horeca denkt Driessen Food optimaal mee. We helpen onze klanten… (lees meer)

Herefords Slagerij

Natuur Beheer Limburg is een jong bedrijf met drie belangrijke doelstellingen, het beheren van natuurgebieden en extensieve graslanden met de inzet van Hereford runderen,… (lees meer)

Roos Carpaccio

Roos Carpaccio is in 2010 opgericht met het idee om ambachtelijke carpaccio te bereiden. Wij onderscheiden ons vanaf het begin… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle vleesleveranciers voor de horeca. Ken jij ook een vleesleverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons direct even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.