Welke slagers en vleesleveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke vleesleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste vleesleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle vleesleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de vleesleveranciers die het beste bij je passen en met ze in gesprek.
Nice to Meat
Meer dan 120 jaar geleden begon Nice to Meat in Amsterdam als een ambachtelijke slagerij. Dankzij kwaliteit en service mochten… (lees meer)
Slow Food Masters
In Amerika is Pulled Pork al jaren een begrip en ook in Engeland en Scandinavië is het populair. Dat is natuurlijk niet voor niets…. (lees meer)
Bonne Viande
Met het mooiste vlees, gedreven vakmensen en betrokken leveranciers staat Bonne Viande voor ambacht, kwaliteit en passie. Altijd… (lees meer)
Livar
Livar is meer dan een producent van varkensvlees. Livar staat voor puurheid en passie met een maatschappelijke waarde voor mens… (lees meer)
Offerman
Wij zijn Offerman… Nieuw, maar toch vertrouwd. Voorheen onderdeel van Zwanenberg Food Group en sinds 2017 een zelfstandige unit binnen de Ter Beke Groep geworden. Inmiddels… (lees meer)
Gouden Ambacht Enschede
De horeca is hedendaags veeleisend. Uw consumenten verwachten van u versheid, malsheid en een perfecte smaak.Gouden Ambacht B.V. kent… (lees meer)
Horecaslagerij van Hees
Wij zijn een horeca slager gevestigd in Amsterdam Westpoort. Restaurants, bedrijfskantines, catering, snackbars, voor alle horecagelegenheden leveren wij de beste vleesproducten. Met klanten in… (lees meer)
Stegeman
Wij zijn Stegeman uit Deventer. Wij zitten in het slagersvak sinds 1858. Johannes Stegeman stond aan de basis van dit Hollandse Merk en wij… (lees meer)
Meat Friends
Meat Friends is een uiterst professioneel en internationaal actief vleesverwerkend bedrijf met vestigingen in Best, Beilen… (lees meer)
Fontijn Vlees en Vleeswaren B.V.
Passie, ambacht, vakmanschap en liefde voor vlees staan bij ons centraal en proeft u terug in onze producten.Daarnaast denken… (lees meer)
Meatstreet
Ons beroep, dat van slager, is onderhevig aan erosie. Onder invloed van prijs, maar ook onder invloed van de snelheid waarin de samenleving… (lees meer)
Euro Poultry Benelux
Wij bieden u menu creaties in de wereld van gevogelte aan, gebaseerd op een uniek concept met sterke merken. Visie Euro Poultry is de voor de… (lees meer)
Zwiers Vleeswaren
Zwiers Vleeswaren is een producent van producten volgens authentieke, traditionele wijze. Zoekt u een onderscheidend product voor in het vleeswaren schap? Dan bent u bij… (lees meer)
SelektMeat
SelektMeat Products is een familiebedrijf dat een jarenlange kennis van het vlees- en slagersbedrijf in zich herbergt. Het vleesverwerkende bedrijf in Harlingen is gespecialiseerd… (lees meer)
W&G Brinkhorst
Wilco en Victor Brinkhorst ondernemen met smaak, passie en de allerbeste producten. Altijd compleet en steeds verrassend. “Dat hebben we… (lees meer)
Driessen Hilversum
Driessen, 125 jaar gevestigd te Hilversum, al 5 generaties lang leverancier van verse vleesproducten voor de horeca, catering en de institutionele markt. Het assortiment bestaat… (lees meer)
Drentse Vleeswaren
Drentse Vleeswaren Geesbrug is opgericht op 01-09-1993. Met meer dan 22 jaar ervaring brengen wij uw vlees tot leven. Hygiëne, smaak… (lees meer)
Driessen Food
We voelen ons erg betrokken bij onze klanten. In een dynamische markt als de horeca denkt Driessen Food optimaal mee. We helpen onze klanten… (lees meer)
Herefords Slagerij
Natuur Beheer Limburg is een jong bedrijf met drie belangrijke doelstellingen, het beheren van natuurgebieden en extensieve graslanden met de inzet van Hereford runderen,… (lees meer)
Roos Carpaccio
Roos Carpaccio is in 2010 opgericht met het idee om ambachtelijke carpaccio te bereiden. Wij onderscheiden ons vanaf het begin… (lees meer)