Vis Leveranciers

0

Welke visleveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke visleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste visleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle visleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de visleveranciers die het beste bij je passen en eenvoudig met ze in gesprek.

Versvishandel Jan van As

Jouw gasten iets goeds voorzetten. Daar draait het om in jouw keuken. Je brengt gerechten op tafel die iets toevoegen aan het alledaagse: een… (lees meer)

Koninklijke Prins & Dingemanse

Koninklijke Prins & Dingemanse is gevestigd te Yerseke, van oudsher het centrum van de schelpdierkweek in Nederland. Sinds 1880 zijn wij één van de pioniers… (lees meer)

De Meulenmeester

Wij importeren, exporteren en distribueren levende kreeften, oesters & king crab. Ook kweken wij de Zeeuwse platte oester en de Zeeuwse… (lees meer)

Roots Fish Smokery

Roots Fish Smokery is ontstaan uit de overtuiging dat de consument recht heeft op gerookte vis van absolute topkwaliteit. Alles wat wij… (lees meer)

ATL Seafood

Onze vis wordt dagelijks vers gevangen en gekocht op de verschillende visafslagen. Verser kan dus niet! ATL Seafood levert ook vis uit andere delen… (lees meer)

Profish Food

Al meer dan 25 jaar levert Profish vers voorverpakte visproducten aan de retail, horeca en institutionele markt. Eerst vanuit IJmuiden onder… (lees meer)

Smit Seafood

Groothandel gespecialiseerd in een zeer uitgebreid assortiment kersverse Zeevis, Schaal,- en Schelpdieren. Voor horeca en grootverbruikers. Onze Service, Ervaring, constante Kwaliteit, Initiatief… (lees meer)

BISQ

BISQ Seafood is een smakelijke ode aan onze rijke Noordzee. Wij maken heerlijke, eigentijdse Noordzee seafood producten. Uiteraard zo duurzaam en verantwoord mogelijk, met… (lees meer)

Visgroothandel Fix Fisch

Het overtreffen van zelfs de hoogste verwachtingen van onze klanten door het leveren van de allerbeste vis. Daar streeft kwaliteits… (lees meer)

Smit Vis

De zee heeft veel moois te bieden. Visliefhebbers onder uw gasten weten daar alles van. Zij hebben nu al voorpret en voor hen gaat… (lees meer)

Schmidt Zeevis

Schmidt Zeevischhandel” is omstreeks 1908 opgericht door Oma Schmidt. Heel bijzonder is dat het bedrijf al 100 jaar op precies dezelfde locatie… (lees meer)

Seafarm

Seafarm vist, verwerkt en exporteert mesheften en andere schelpdieren binnen Europa. Daarnaast heeft Seafarm de meest duurzame en energiezuinige tarbot kwekerij van Europa. Hierbij is… (lees meer)

Seafood Centre

Seafood Centre is een specialist op het gebied van vis. Heel veel verschillende soorten vis en alles wat ermee te maken heeft. Zo halen… (lees meer)

Hollandvis

Hollandvis in Scheveningen biedt u een breed assortiment zeevis. Zowel dagvers als diepgevroren vis. We zijn gespecialiseerd in verse vis… (lees meer)

Veltman Vis Service

Service en persoonlijke aandacht is van oudsher de manier waarop wij werken. Zoals veel bedrijven zijn we klein begonnen. Met één koelcel, een… (lees meer)

Visgroothandel FishXL

Visgroothandel Fish XL is gevestigd in Yerseke, gelegen aan de Oosterschelde en bekend om de Zeeuwse mossel- en oestercultuur. Nergens… (lees meer)

VISwijzer

De Good Fish Foundation is een onafhankelijke milieuorganisatie zonder winstoogmerk. De stichting stelt zich ten doel de transitie naar een duurzame en verantwoorde visserij… (lees meer)

Viskwekerij Neeltje Jans Mosselen

Viskwekerij Neeltje Jans is een dynamisch mosselkweekbedrijf uit Zeeland. Gelegen aan de Stormvloedkering, vlakbij Vrouwenpolder, kweekt het bedrijf hang- en bodemcultuur mosselen van topkwaliteit…. (lees meer)

Vishandel Schot Tholen

Theoretisch gezien zijn wij een import- en exportgroothandel in vis, schelp- en schaaldieren, een kwaliteitsleverancier voor de horeca en detailhandel. We zijn direct actief… (lees meer)

Nederlands Visbureau

Het Nederlands Visbureau is het collectieve marketing en pr bureau dat voor de Nederlandse vissector de promotie in binnen- en buitenland… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle visleveranciers voor de horeca. Ken jij ook een visleverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons direct even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.