Visgroothandel FishXL

0

Visgroothandel Fish XL is gevestigd in Yerseke, gelegen aan de Oosterschelde en bekend om de Zeeuwse mossel- en oestercultuur. Nergens anders klopt het hart zo snel als het over verse vis, of schaal- en schelpdieren gaat. Deze groothandel in verse vis richt zich op horeca- en grootverbruik. Veel bekende restaurants, en andere horeca-aangelegenheden vinden met grote tevredenheid hun weg naar Fish XL.

Een garantie op verse vis

Fish XL maakt het verschil door nauwkeurig en streng toe te zien op de versheid en kwaliteit van de producten. Daarom zijn wij een garantie op verse vis, schaal- en schelpdieren. De grootste hoeveelheid vis wordt iedere dag vers aangekocht op de visveilingen. De visafslagen liggen direct aan het water waardoor de producten rechtstreeks verkocht kunnen worden aan Fish XL zonder tijdverlies. De schaal- en schelpdieren worden op de dag dat deze bij u worden afgeleverd nog in de vroege morgen uit het water opgevist.

Eigen import van vis

Groothandel in vis Fish XL importeert zelfstandig visproducten uit Noorwegen en Denemarken, onder andere kabeljauw, zalm, coquilles enz. De eigenaar van Fish XL is zeer betrokken bij de producten en hij is dan ook regelmatig te vinden op de fjorden van Noorwegen om met zijn eigen ogen de visvangst te controleren en afspraken te maken met de vissers. Visgroothandel Fish XL bezit een grote fileerafdeling waardoor wij al uw wensen kunnen doorvoeren. Voor de chefs uit de keukens van de restaurants staan wij altijd open voor ideeën en voeren die met veel passie uit

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in