Vinada Wines

0

Een ingewikkelde tweestrijd? Beginnen met een wijnmerk waar geen alcohol in zit, terwijl iedereen in je omgeving weet dat je er zelf ook graag eentje lust…. Deze vraag kreeg ik met de bijbehorende verbaasde blikken in het begin dan ook regelmatig naar mijn hoofd geslingerd. Vervelend? Nee, het brengt je juist op ideeën.

Het idee voor VINADA is geboren vanuit de wens om een goed alternatief te bieden. Een goed alternatief voor alcoholhoudende wijn, een glas wijn voor iedereen. Een (gezonder) alternatief waar smaak, kwaliteit en beleving behouden blijven. Geen onnodig ingewikkelde terminologie, maar gewoon ‘lekker’. Als het alternatief er is, kan je een keuze maken. Een keuze die je volgens VINADA ’for whatever reason’ maakt.

Wie heeft dan bepaald dat het lekker is? Ons testpanel – bestaande uit: vrienden die graag wijn drinken, wijnkenners, wildvreemden en uiteraard onszelf. Zij enthousiast, wij enthousiast = een nieuwe wijn. De vraag of we willen concurreren met de bestaande wijnmarkt is ons veel gesteld. Wij zien onze wijn als een aanvulling op het assortiment. Wijn is wijn, dat klopt! Met of zonder alcohol is een bewuste keuze. Zeg nou zelf, als het net zo lekker is! Waarom heb jij dan zin in een kater?

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in