Vien0

0

Vien0® is een reeks gefermenteerde alcoholvrije dranken op basis van groenten- en fruitsap geïnfuseerd met diverse kruiden of specerijen. Door de fermentatie in combinatie met de infusies ontstaan net zo’n complexe smaken als in wijn. Iedere Vien0® heeft zijn eigen karakter met frisse, kruidige, volle of zoete tonen.

Product

De productie van Vien0® is geïnspireerd op de bereidingswijze van wijn. Het assortiment witte, rosé, rode en dessert Vien0®’s is gebaseerd op de fruitaroma’s van bekende druivenrassen. Alle Vien0®’s worden geproduceerd door vers groenten- en fruitsap te fermenteren.Dat wil zeggen dat de natuurlijke suikers aanwezig in het sap voor een groot gedeelte omgezet worden in zuren. Hierdoor ontstaat een drank die minder zoet is en licht verteerbaar is. Door de dranken daarna te infuseren met kruiden of specerijen krijg je een unieke drank met diepgang en complexe smaken.

Reststromen & Lokaal geteelt

Bij de productie van Vien0® wordt bij voorkeur zoveel mogelijk gebruik gemaakt van reststromen.Doe-boerderij An ’t Hoag in Rijkevoort teelt o.a. de venkel, rode biet, knolselderij en winterpeen. Dit doen ze op kleine schaal op een natuurlijke, verantwoorde manier. Deze doe-boerderij is in de eerste plaats een kleinschalige boerderij, waar ze naast de agrarische productie, zorg en begeleiding geven aan mensen met een sociale, lichamelijke of psychische hulpvraag.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in