Veltman Vis Service

0

Service en persoonlijke aandacht is van oudsher de manier waarop wij werken.
Zoals veel bedrijven zijn we klein begonnen. Met één koelcel, een diepvries en een busje gingen we vis aan horecabedrijven leveren. De visserij is een branche waarin hard wordt gewerkt en lange dagen worden gemaakt.

Iedereen werkt hier aan mee, van visser tot visafslag, Veltman Vis Service BV is hier geen uitzondering op. Bij Veltman Vis Service BV werken mensen die uit de horeca komen, hierdoor sluit ons assortiment en onze manier van werken optimaal aan bij de vraag van u als klant.

Zes dagen per week leveren wij aan horeca bedrijven en instellingen. Wij hebben een eigen rokerij en kunnen al onze producten aanleveren zoals u dat wilt. In de juiste vorm en geportioneerd kunnen de producten van Veltman Vis Service BV u een flinke tijdsbesparing opleveren in de keuken. Ondanks dat Veltman Vis Service BV een groot bedrijf geworden is blijft de betrokkenheid met onze klanten onveranderd. Wij denken met u mee als het om de keuze voor een vissoort gaat, of om het samenstellen van de menukaart. Wij zetten onze kennis en expertise graag in zodat u onderscheidend kunt zijn in de gerechten die u presenteert. Hard werken en voortdurend groeien, dat is iets waar je plezier in moet hebben, voor dit werk is passie de drijfveer.

De feeling die je met het product hebt is van groot belang. De nadruk ligt op kwaliteit, niet op kwantiteit. Ieder dag zijn we bezig ons bedrijf uit te breiden en onze service te vergroten. De vis komt rechtstreeks uit het water, wordt hier verwerkt en gaat direct door naar onze klanten. Tussenhandel wordt daardoor uitgeschakeld waardoor we sneller en verser kunnen leveren. Kwaliteit en versheid kunnen wij garanderen. Door ons rechtstreekse transport op Zeeland worden wij dagelijks voorzien van onder andere verse mosselen, oesters en levende kreeft. Het goede product wordt ondersteund door klantgericht werken en goede dienstverlening. De bedrijfsvoering, personeelsmanagement, sales en aftersales zijn essentieel voor een goed resultaat. “Zeg wat je doet, en doe wat je zegt” is het motto van Gerlofke Schuil. Zij waarborgt deze pijlers van het bedrijf.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in