Vectron Afrekensystemen

0

Met 200.000 installaties in 30 landen behoort Vectron tegenwoordig tot de “Top 10” van Europese fabrikanten van netwerkgekoppelde kassasystemen en communicatiesoftware voor bedrijven met filialen.

Toptechnologie voor professionals

Wereldwijd worden de producten van de technologieleider uitsluitend verkocht via een netwerk van ca. 300 dealerpartners. “Toptechnologie voor professionals” – met deze claim werd Vectron in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en in de Benelux marktleider in de doelbranches bakkerij en horeca. Het eindklantenspectrum strekt zich uit van de installatie van één kassa in een restaurant in een stadje tot en met een netwerk van 1000 kassa’s, bijv. voor Klier, de grootste Europese kapsalonketen.

Met name onder de ruwe werkomstandigheden laten de extreem robuuste, stationaire en mobiele Vectron-kassa’s de hoogste bescherming tegen uitval zien. Op die wijze vertrouwen 11 van de 14 grote biertenten op Vectron bij het grootste volksfeest ter wereld, het Oktoberfest in München met circa 7 milj. bezoekers. Ook de Britse bioscoopketen “Odeon Cinemas”, “National Parks Canada”, de ijsketen Häagen Dazs, luchthavens Praag (Tsjechië) en Dalaman (Turkije), alsmede bijvoorbeeld duizenden bakkerijfilialen, zoals Ihle, Siebrecht, K&U/Edeka, Bumüller Sternenbäck of de Weense banketbakkerij Heberer, kiezen al vele jaren voor de efficiënte oplossingen van Vectron. Niet alleen in “Café Katzenberger” op Mallorca en in talloze skihutten – zelfs in Kongo of op de Seychellen betalen toeristen intussen aan Vectron-kassa’s, net zo goed als destijds bij het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op.