Vandersterre Holland

0

Vandersterre is een Nederlands familiebedrijf.  Met ca. 350 betrokken collega’s zijn wij actief in het produceren, affineren en verpakken van Hollandse kaasspecialiteiten. Wij verkopen deze in Nederland en in meer dan tachtig landen wereldwijd.

Onze geschiedenis gaat terug tot 1929, toen Cornelis de Graaff zijn onderneming startte in het Noord-Hollandse Enkhuizen. Door zich te specialiseren in het verpakken van kaas hebben wij van generatie op generatie de kennis en expertise opgebouwd die wij gebruiken in ons moderne verpakkingsbedrijf.

Onze kaasmakerij Kaamps Cheese is gevestigd op het Landgoed Kaamps in Deurningen. Hier wordt al sinds 1985, geheel volgens de traditie van de familie Nijland, de lekkerste Hollandse kaas gemaakt.Het affineren van kaas op houten planken is een vakmanschap die wij sinds het begin van ons bestaan beheersen. Waar het rijpen vroeger op een boeren kaaszolder plaatsvond, rijpen wij nu de kaas op traditionele wijze in ons eigen pand.

Vandersterre speelt nu een belangrijke rol in alle schakels van de keten; van koeienbek tot winkelrek. Ook bij een verdere professionalisering en internationalisering blijft onze bedrijfscultuur en persoonlijke benadering de basis van ons handelen. Want kaas verkoop je niet alleen met je verstand maar vooral met je hart. Vandersterre Groep heeft de ambitie om consumenten wereldwijd te laten genieten van de mooiste Hollandse kaas en kaasspecialiteiten.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in