Van Kempen Fruitsappen

0

De sappen van Van Kempen Fruitsappen zijn lekker en authentiek. Sap waar fruit trots op is. Sap waarmee u uw gasten aangenaam verrast. Sap dat iets toevoegt aan uw bedrijf. Sap waar uw gasten voor terug komen.

Sappen van Van Kempen Fruitsappen zijn echt puur en echt. Zonder onttrekkingen, zonder toevoegingen (met uitzondering van een snufje zeezout aan het tomatensap), gemaakt door een echt familiebedrijf. Een familie van fruittelers. Die oprechte liefde voor fruit proeft u! Echt sap. Van begin tot eind. Sap waar fruit trots op is. Sap waar u trots op bent. Omdat u zeker weet dat u met de sappen van Van Kempen Fruitsappen lekkere en eerlijke sappen serveert. Sappen waar uw gasten van genieten, sappen waar uw gasten voor terug komen. Want de sappen van Van Kempen zijn geperst uit het volle fruit. Uit zorgvuldig geselecteerd fruit. Zonder onttrekkingen, zonder toevoegingen, zonder te werken met een concentraat. We zeiden het al: echt sap.

Het assortiment van Van Kempen Fruitsappen bestaat uit acht verschillende sappen, in drie verpakkingseenheden (185 ml, 75 cl, 1 liter). Afkomstig van de familie Van Kempen in Ouddorp, Zuid-Holland. Fruittelers van huis uit. Lenie, Jan en Jan Willem maken al meer dan twintig jaar fruitsap. Sap waar zij trots op zijn. En na dik twee decennia kan de familie Van Kempen met recht zeggen dat ze alle kennis en ervaring in huis hebben. Ze weten welk soort fruit ze moeten gebruiken, uit welke klimaatzones, uit welke gebieden. Hoe kun je het fruit het beste behandelen? Wanneer worden de vruchten geplukt en geperst? Vragen waar ze bij Van Kempen Fruitsappen wel raad mee weten. Inderdaad: zo krijg je sap waar fruit trots op is.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in