Van der Linde & Nijhof dranken

0

Van der Linde & Nijhof dranken presenteert zich sinds april 2005 op de markt van sterk alcoholische dranken. We zijn destijds gestart met de dropwodka ‘Dark Mark’ en inmiddels doorgegroeid tot een partij die haar klanten landelijk en internationaal voorziet in een uitgebreid en groeiend assortiment aan hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs.

Ons uitgangspunt is de klant. We stellen ons flexibel op en hanteren ‘korte lijntjes’. Door naar u te luisteren, snel te schakelen en goed in te spelen op uw behoeften streven wij het beste resultaat na voor de lange termijn.

De smaakmakers voor ieder feest!
  • Groothandel in sterk-alcoholische, hoogwaardige dranken
  • Private labeling
  • Productontwikkeling

In 2014 zijn wij door de International Wine & Spirit Competition (IWSC) vereerd met de toekenning van Zilvereren Medailles voor 3 van onze producten, te weten: Dark Mark, Hollandse Stroopwafellikeur en Di-Ez. De International Wine & Spirit Competition (IWSC) wordt gedragen door veel van wereld’s topproducenten van wijn & gedestilleerd. Daarmee wordt een internationale proeving voor kwaliteit neergezet. De unieke combinatie van technische analyse en jurering door specialisten maakt het behalen van een IWSC medaille een exceptionele prestatie.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in