Tostissimo

0

In 2011 at ik een tosti in Bilbao, Spaans Baskenland. Een overweldigende ervaring. De tosti met inktvis was romig, fris, warm en koud maar ook stevig en zacht! Zoveel smakelijke contrasten had ik nog niet in een gegrilde boterham geproefd.

Zulke tosti’s wil ik ook thuis kunnen eten! Waarom zijn de meeste tosti’s in Nederland eigenlijk zo gewoontjes? In 2012 startte ik met Tostissimo, simpelweg om zoveel mogelijk mensen van heerlijke tosti’s te laten genieten.

Desembrood
Een culinaire tosti begint met goed brood. Daarom zijn we een lang proces ingegaan van testen, proeven en experimenteren. Uiteindelijk hebben we in samenwerking met onze bakker Jacque het perfecte brood gevonden. Het deeg bestaat uit hoogwaardige tarwe en twintig procent rogge, en wordt met desem in 24 uur tot ontwikkeling gebracht en op de vloer afgebakken. Het resultaat is een knapperige korst, een lichtzure smaak en een heerlijke, stevige broodstructuur: perfect voor tosti’s!
De Ingrediënten
Een culinaire tosti heeft goed brood nodig maar natuurlijk ook hoogwaardige ingrediënten. Zo gebruiken wij echte slagersachterham, oude Goudse kaas, geroosterde portobello en echte Chorizo Iberico.Wij hebben bij de ontwikkeling van ons assortiment veel tijd gestoken in de details.Zo voegen wij bij sommige smaken gefruite sjalotten toe. Het valt bijna niet op, maar laat je het weg dan is het verschil onmiskenbaar.
De bereiding

Al onze tosti’s zijn met de hand bereid. Vleeswaren worden aan de band gesneden en al onze tosti’s worden individueel verpakt in flowpack, zodat de versheid en hygiëne optimaal blijven.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in