Top Bakkers 

0

Top Bakkers is een landelijk netwerk van 65 ambachtelijke bakkerijen. Deze bakkers leveren elk in hun eigen regio. Samenwerkend bedienen we zo heel Nederland. Voordeel van het netwerk is dat onze bakkers regionaal naam en faam hebben en de smaakbeleving van hun eigen regio kennen. Dit onderscheidt ons van organisaties die vanuit 1 centraal gelegen bakkerij werken.

De Top Bakkerijen worden landelijk ondersteund door professioneel account- en kwaliteitsmanagement vanuit het kantoor in Apeldoorn.

Lekker en vers! Het zijn de simpele antwoorden op de vraag waarom consumenten voor een ambachtelijke bakker kiezen. Het was alweer 30 jaar geleden de reden voor Top Bakkers om de warme bakkers te laten samenwerken en leveringen aan retail en foodservice te coördineren. Door de jaren heen is de formule snel ontwikkeld. Behalve onderscheidende kwaliteit, gebaseerd op ‘lekker en vers’ zijn gemak, productinformatie, kwaliteitsmanagement en accountbegeleiding toegevoegd aan het concept.

Vandaag de dag staat authenticiteit centraal en vragen retail- en foodservicemarkt om ‘echt’ en ‘puur’. Passie & smaak zijn daarbij kernwoorden van een hang naar topkwaliteit, beleving en genieten. Onze succesformule met brood van de ambachtelijke bakker past hier naadloos bij. De marktvraag loopt daarbij parallel met een keuze voor bewust. Voor duurzame perspectieven; uiteraard binnen een authentiek concept.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in