TLANT

0

Bij TLANT creëren we memorable ontbijtmomenten! Wie kiest voor een bewuste levensstijl, maar geen compromissen wil doen aan smaak en genot, die is fan van de producten van TLANT! Voedzaam, natuurlijk, ambachtelijk en o, zo veelzijdig te combineren en te variëren.

De food sector kent vandaag twee gezichten. Aan de ene kant zien we een sterk concurrerende industrie, die van groot economisch belang is. De onderlinge schakels vormen samen een efficiënte machine die de consument veel voedsel ter beschikking stelt tegen de allerlaagste prijs.

Maar, de voortdurende noodzaak om grote volumes tegen zo laag mogelijke kostprijs door de keten te drukken, eist meer dan ooit haar tol. Ze heeft een verstikkende werking op innovatie, waardoor het duidelijk wordt dat de food sector op lange termijn niet meer optimaal kan blijven inspelen op de échte vraag van de consument van de toekomst. Aan de andere kant zien we een sector die niet werkt vanuit macht, maar eerder vanuit kracht. Niet product en prijs staat centraal, maar wel ketensamenwerking, authenticiteit, ambacht, duurzaamheid, differentiatie en de maatschappelijke rol die ze vervult.

Wij van TLANT geloven in een nieuwe model voor de keten. Wij geloven in een nieuwe verbinding tussen gezond eten, lokale boeren en het land. Door die sterker met elkaar te verbinden ontstaat opnieuw zuurstof om te ondernemen en noodzakelijke ruimte die leidt tot meerwaardecreatie voor de consument! We willen evolueren van een doodlopend machtmodel, gebouwd rond 4 P’s (Power, Price, Product en Profit), naar een revolutionair krachtmodel, gebouwd rond 4 C’s: Cooperation, Community, Consumer en Continuity.

Klik hier voor meer informatie en neem direct contact op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in