The Tosti Club Group

0

The Tosti Club is een snelgroeiende keten van eigentijdse restaurants en take-aways. Tijdens ontbijt, lunch, avondeten en alles ertussenin kun je hier genieten van de lekkerste en dikste tosti’s.

Gemaakt van 18 mm dik ambachtelijk brood (bakkersgist en desem), rijkelijk belegd met heerlijke, verse ingrediënten en een dosis liefde. De autoriteit op het gebied van tosti’s. Naast de beste tosti’s biedt The Tosti Club ook de beroemde The Tosti Sauce aan. Die liefde en die beleving wil The Tosti Club met jou delen: The feeling you love to share.

Foodservice

The Tosti Club heeft iets nieuws: de Mini Tosti®! Met deze snack gaan wij samen met de (horeca)ondernemer de foodservicemarkt veroveren. Gemaakt met de beste ingrediënten, precies zoals je van ons gewend bent. De The Tosti Club Mini Tosti tilt jouw snackmoment naar een hoger niveau, of je nu een horecagelegenheid, hotel, kantoor of vereniging hebt. De perfecte snack voor even tussendoor. Dé aanvulling op het huidige diepvriessnack aanbod.

Trend: shareable food

We zien het steeds meer terug in het straatbeeld: shareable food. Eerlijk zullen we alles delen staat in onze maatschappij hoger en hoger op ons lijstje. The Tosti Club draagt hier graag aan bij. Tijdens de borrel, een vroege lunch of na het stappen. De Mini Tosti® kan op ieder moment van de dag, samen.

Ambachtelijke ingrediënten 

De Mini Tosti’s zijn gemaakt met het beroemde biologische brood van Bakkerij Carl Siegert en de heerlijke kaas van Beemster. Dezelfde ambachtelijke boterham, precies zoals opa hem vroeger bakte, maar dan in het klein. Rijkelijk belegd met de lekkerste ingrediënten en in verschillende varianten: Cheese, Cheese & Ham en Cheese & Salsa. De Mini Tosti kan gebakken worden in het speciale The Tosti Club ijzer, maar ook gewoon in de pan of in de Airfryer. Uiteraard kunnen pakketten ook worden uitgebreid met onder andere: The Tosti Club sauzen, prikkers, servetten, take-away dozen en papieren tassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Oeps! Reactie vergeten in te vullen?
Vul hier aub je naam in