Tebben Kaashandel

0

Heb je het over Tebben, dan heb je het natuurlijk over kaas. Heb je het over kaas dan heb je het over Tebben. Onze kaasproducten zijn lekker, natuurlijk, van hoge kwaliteit en met zorg gemaakt.

Kaas is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven, je eet het overal en op ieder moment van de dag. Tijdens het ontbijt, de lunch en warme maaltijden, maar natuurlijk ook in salades op pizza’s en door pasta’s. Uiteraard vind je kaas ook als borrelhapje op feestjes of op het kaasplankje thuis op de bank. Je mag gerust stellen dat kaas door de jaren heen een ware revolutie heeft doorgemaakt.

Door ruim 50 jaar vakmanschap produceert, importeert en veredelt Tebben kaas van hoge kwaliteit. Tebben is klantgericht en volgt de behoefte van u en uw klant. Wij zijn specialist in het raspen, dicen, schaven en stiften van verse kaas en leveren onder andere aan horecagroothandels, snackindustrie en retail. Wij zijn trots op onze DiBufa buffelmozzarella, deze kaas produceren wij zelf op authentieke Italiaanse wijze met originele Italiaanse culturen. Het verrassende is dat we hiervoor Nederlandse buffelmelk uit de eigen regio gebruiken. Wij kiezen hiervoor omdat de Nederlandse melk tot beste van Europa behoort.

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie of neem nu direct contact op.