Snack Leveranciers

0

Welke snackleveranciers zijn er allemaal actief in de horeca en welke snackleveranciers passen het beste bij jou? Om je te kunnen helpen in je zoektocht naar de juiste snackleveranciers hebben we hieronder een overzicht gemaakt van alle snackleveranciers die actief zijn in de horeca. Op deze manier kun je gemakkelijk contact opnemen met de snackleveranciers die het beste bij je passen en eenvoudig met ze in gesprek.

Elite Snacks Neede B.V.

Elite B.V. is een zelfstandig en ambitieus familiebedrijf met een rijke historie. Al sinds 1957 zijn vakmanschap en ambacht onze drijfveer… (lees meer)

SoFine for Chefs

Voor professionals die kiezen voor plantaardig Als chef-kok wil jij je gasten inspireren en verrassen met heerlijk plantaardig eten… (lees meer)

GRO-Together

Als natie van koffieliefhebbers produceren wij Nederlanders bergen koffiedik. Afval? Niet in de ogen van GRO. Wij gebruiken dit organisch restmateriaal als voedingsbodem voor het telen van oesterzwammen. Met dit circulaire model geeft GRO antwoord op de vraag hoe je meer voedsel produceert voor meer mensen… (lees meer)

Van Geloven

Een feestje voor iedereen Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement. Onder het assortiment… (lees meer)

Hekos Oriental Food B.V.

Hekos Oriental Food is, al meer dan 38 jaar, dé toonaangevende specialist als het gaat om het produceren van oosterse snacks en… (lees meer)

De Krekerij

Gezonde voedingsproducten op basis van krekels en sprinkhanen. Wereldwijd zijn we op zoek naar nieuwe en duurzame proteïne bronnen die een groeiende bevolking kunnen voeden zonder een… (lees meer)

Topking Fingerfood

Topking is producent van bekende merken zoals Vlammetjes®, KaasTengels®, VlamTosti’s®, Vuurvreters®, VlamPijpen®,Vlammensaus® etc. Wat aan de keukentafel begonnen is, is inmiddels uitgegroeid tot een… (lees meer)

Enkco Foodgroup

Wij zijn ENKCO, makers van de lekkerste vleesproducten. Van grootse kwaliteit en voor iedereen. Wat in 1960 begon met… (lees meer)

IZICO Food Group

IZICO Food Group is een van de grootste leveranciers van zowel merk als private label producten, zoals frikandellen, hamburgers, mini snacks… (lees meer)

Oma Bobs Snacks

De croquetten en bitterballen van Oma Bobs zijn met de grootst mogelijke zorg door ons zelf ontwikkeld en worden gemaakt van de beste verse… (lees meer)

Happtoe

Jouw nieuwe traktatie is gemaakt met de ambachtelijke passie voor smaak en kwaliteit van vroeger. Bereidt met uitsluitend natuurlijke smaakmakers en vanzelfsprekend gericht op… (lees meer)

New Forrest

NewForrest is een toonaangevend producent van diepvries fingerfoods en snacks. We geloven dat appetisers ons toekomstige eetpatroon gaan bepalen. Onze focus is deze markt… (lees meer)

Jong Food B.V.

Jong Food is al meer dan 90 jaar dé specialist op het gebied van ambachtelijke soepen en snacks voor de professionele keuken… (lees meer)

De Ambachterie

De Ambachterie; Men noemt een product ambachtelijk of artisanaal als het op de originele of traditionele manier gemaakt wordt. Bij ambachtelijke producten is elk… (lees meer)

BioCountry

Wij zijn een jong bedrijf enthousiast over onze biologische, ecologische en glutenvrije producten! Wij zijn bedrijf die de consument… (lees meer)

Poppadoms

Sinds 1970 is Bhavani Foods een toonaangevende producent van voedingsproducten in Maleisië en Singapore. Bekende merken van Bhavani Foods zijn Tajmahal Pappads en Uncle… (lees meer)

Freggies

Freggies-man Mike Maduro groeide op als zoon van een slager in Nederland en Curaçao. De liefde voor koken en lekker eten is hem met… (lees meer)

Klein & Kok

Wij zijn Daan Klein en Merijn Kok, twee studenten van de hogere hotelschool in Amsterdam. Tijdens een stage in Barcelona leerden… (lees meer)

Holtkamp Horeca

Holtkamp Horeca is gevestigd in Amsterdam. Onder leiding van Nico Meijles worden de Holtkamp croquetten (kroketten) en bitterballen gemaakt. De eerste Holtkamp croquetten… (lees meer)

VanReusel

Vanreusel is al meer dan 15 jaar een begrip op de Nederlandse horecamarkt. Met een volledig afgestemd assortiment voor de Nederlandse… (lees meer)

Elif Foods

Elif Foods gaat met een innovatieve manier om met Döner Kebab mogelijkheden. De innovaties hebben betrekking op de producten… (lees meer)

Veldt’s Pannenkoeken

Dat pannenkoeken tegenwoordig een populair artikel voor de Horeca, Catering, Institutionele markt enz. is geworden, is voor u waarschijnlijk… (lees meer)

Duca Frozen Food

DUCA Frozen Food B.V. is gespecialiseerd in de import en verkoop van diepgevroren snacks, appetizers en gegaarde kipproducten… (lees meer)

V&S Food Specialist

V&S is een foodspecialist op het gebied van gemaksvoedingsproducten variërend van ambachtelijke spiezen, fingerfood en maaltijdcomponenten, samengesteld… (lees meer)

Star Grill Foods

Star grill foods heeft een ruim assortiment finger food producten die uitermate geschikt zijn om bij de borrel of aperitief geserveerd… (lees meer)

LC Company Garnaalkroketten

Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. Het is vanzelfsprekend dat onze garnalen vers uit de zee komen. Om het uiterst lichte… (lees meer)

Pure ingredients

Geïnspireerd door uiteenlopende windstreken, produceert Pure Ingredients al sinds 1993 producten uit verschillende keukens die de basis vormen voor overheerlijke gerechten… (lees meer)

Treasure Dim Sum

Treasure Dim Sum Products produceert al meer dan 20 jaar traditionele Dim Sum voor de Europese markt. Het standaard assortiment… (lees meer)

Salomon Food Group

Wij zijn al 35 jaar actief als foodservicespecialist voor alle eetmomenten met Finger Food, Burger & Wraps, Schnitzel en gehaktproducten… (lees meer)

Tot zover een compleet overzicht van alle snackleveranciers voor de horeca. Ken jij ook een snackleverancier die hier nog niet tussen staat? Klik dan hier en stuur ons direct even een mailtje zodat we dit snel kunnen aanvullen op deze pagina.